Témata uživatele kickass1

Témata uživatele kickass1

Téma Poslední reakce
Akorat jsem cetl zajimavy clanek na frugal travel guy ohledne 5 mist na ktere se uz autor nikdy nechce podivat - tak me napadlo dat dohromady stejny seznam na CL - tesim se na vase postrehy: 1. Milano (hnusne mesto, Duomo se mi nelibilo, spousta spiny a podezrelych existenci z dalekych zemi popijejicich pivo v pondeli v 11 dopoledne misto aby pracovali - rozhodne bych ale doporucil navstevu Rima, ktery me totalne okouzlil a planuju tam brzo vyrazit znova) 2. Mnichov (stejne jako predchozi, kdyz DE tak Drazdany nebo Berlin) 3. Orlando (nejvetsi zklamani z FL, hnusne mesto a predrazene parky nabizejici komercni zabavu - zklamani bylo zesilene tim, ze mi zena zakazala navstevu Harry Potter v Univerzal) 4. Geneva (neprijemni lidi, predrazene, vyplati se akorat kvuli autosalonu) 5. Bangalore (rozhodne nedoporucuju jako turistickou destinaci - neni tam nic k videni, zvlast v Indii kde je tolik skvelych mist, ktere musite videt) .
5 mist ktera uz nikdy nenavstivim
Ve fóru Cestopisy
338 odpovědí
Nechcete nahodou nekdo prosim vyrazit s dětmi na Monster Jam do Frankfurtu v květnu? Je to přeložené z minulého roku a bohužel totálně vyprodané - aktuálně uz jsou volné jenom VIP loze pro 12 osob (my jsme 4), takže shanime 2 rodiny, co by eventuálně jeli taky (nebo klidně po dvojicích) - vychází to na 4 osoby 800e a v cene je kromě parkingu (6 VIP park spotu pro celou lozi) občerstvení, přístup do pitu a tisíc dalších prkotin, které si můžete najít na stránkách. Slibil jsem to juniorovi k 5tym narozeninám - původni plan byl zaletet do Orlanda a spojit to s Disney Worldem, ale vzhledem k woke šílenství, které postihlo v poslední dobe Disney Company, jsem se rozhodl jim nedat ani korunu, bo dolar ze svých skromných úspor - a nechce se mi táhnout se pres louzi jenom kvůli Monster Jamu, když tam mužů doletět za horku na otočku, připadne protáhnout karu Germanum po dalnici. Vim ze je to relativně dost peněz za takovou prkotinu, ale u nas doma slovo děla chlapa, a ten Monster Jam proste dame, i kdybych to mel objednat k nam do Hostivice na zahradu :D   Pokud někdo mate nápad / zkušenosti na nějakého spolehlivého překupníka lístku na Německý trh, kde bych sehnal 2-4 lístky vedle sebe, dejte prosim vedet, ofiko seller je německý ticketmaster..   .
Monster Jam / Frankfurt 21.5.2022
Ve fóru Hledám spolucestujícího
1 odpověď
Nevite prosim nekdo, jestli je pro prijezd na SXF po dalnici od Drazdan potreba ekologicka plaketa na vjezd do mesta? .
SXF - Berlin Schönefeld
Ve fóru Letiště
67 odpovědí
Docela zajimavy obrazek pro vsechny chronicke cestovatele.. :)  .
Top 10 airlines routes by revenue
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
3 odpovědi
Ma uz nekdo osobni zkusenost s touhle airolinkou ? Z nejakeho duvodu posledni dobou vynechavam spolecnosti u ktery se nedaji sbirat mile u alianci, nicmene pochopil jsem ze takhle airolinka je dost oblibena, tak me zajimalo jestli nekdo ma porovnani monkey / business treba s EK nebo nejakou jinou spolecnosti..  .
[HU] Hainan Airlines
Ve fóru Letecké společnosti
30 odpovědí
Znate nekdo FlyBlade ? Na nejakym blogu jsem videl minuly rok tzn. Uber pro helikoptery -https://blade.flyblade.com/p/bounce - bud si muzete pronajmout za $1400 celou helikopteru, pripadne za $695 pozadat o let ve vasem terminu a zbyle mista jsou nabidnute dalsim cestovatelum - sice pisou od $195, ale fakticky jsem tam zatim nevidel nic pod $295 za OW - planuju to pri pristi navsteve zkusit a odletet zpatky na JFK helikopterou.. Sice jsem si uz dal nad Manhattanem heli trip cca 5 let dozadu, ale proste tohle je zazitek, ktery si nemuzu nechat ujit.. :) Priletet na JFK na soukromy terminal s pivkem v ruce proste ma svoji atmosferu.. :) Jeste musim vymyslet jak donutit sefa aby to proplatil :DStaci na tom linku kliknout na purchase seat on existing flight a nabidne vam to vsechny aktualni chartery s volnymi misty.. ;) .
FlyBlade - NYC - JFK / LGA / EWR
Ve fóru Letecké společnosti
1 odpověď
Stihl nekdo koupit ? :) Ja mam vyticketovano na unor (2-10.2.).. :) Letim sam, kdyby se chtel nekdo pridat :) .
[AA] FRA - DFW 56euro
Ve fóru Tipy na levné letenky
13 odpovědí
Nemate nekdo prosim zkusenost s navigaci USA v mobilu - zajima me to konkretne pro Floridu. Primarne bych chtel pouzit neco pro ios, ale v pripade nouze mam jeste tablet od Samsungu (ktery ale fakt nenavidim  .
Navigace USA pro ios / android
Ve fóru Půjčení auta
23 odpovědí
Otevren booking pro letni sezonu 2016 - ceny od 49e oneway.. EDIT: Praha - Istanbul..  .
Pegasus Airlines
Ve fóru Letecké společnosti
56 odpovědí
Nova linka LOTu z Prahy (resp. z Varsavy) do Seoulu - za prijemnych 11 690kc, rozumne prestupy a leg WAW - ICN je operovany dreamlinerem.. .
[LO] PRG - ICN 11 690 kc (Dreamliner)
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Tohle me fakt pobavilo  .
Rothsteinova taška :)
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Ukradeno z FT  .
[MU] PRG - NRT (business) $1250
Ve fóru Tipy na levné letenky
12 odpovědí
Super error IB z Bruselu / Lisabonu do Ciny za 80e - co vic si prat ) .
[IB] BRU - PVG 80euro !!!
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Cestovni obdobi kveten - cerven 2016.. 1526euro business class.. .
[TK] PRG - PTY 406euro (Panama City)
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
V Matrixu sem objevil nahodou tyhle letenky - maji 2 velmi rozumne prestupy v obou smerech (aspon ty ktere jsem proklikal dal).. Nasel sem par terminu na kveten & cerven, dal sem nehledal..  .
[MU] PRG - DPS (Bali) 14 426,-Kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Hezkej error na F4F - z Milana se do Belo Horizonte da aktualne doletet za neuveritelnych 250 euro ! .
[SkyTeam] PRG - GIG 267e/7200kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
9 odpovědí
Uz od 12:33 visi na ff super tarif do Dominikanske Republiky ve spolupraci CSA a Kondor za bezkonkurencnich 11 350kc (s jednim paradnim prestupem).. Cekal sem ze to sem nekdo hodi, ale asi se nikomu v dobe obeda nechce, tak si body za copypaste pripisu ja  .
[DE] PRG - PUJ (Dominikánská republika) 11.350 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Uz se mi podruhe stalo, ze se mi do FF nepripsaly mile za letenky koupene pres widget CL (student agency?). FF jsem pro oba cestujici korektne vyplnil, nicmene po navratu jsem zjistil ze nic nedorazilo, takze jsem musel resit primo s BA / Aegan.. Pokazde jsem mile v pohode dostal, akorat je to otrava (u BA se musi vyplnovat po individualnim segmentu coz je celkem pain, kdyz to clovek dela u letenky do USA pro 2 osoby, a pokud ma navic linou zenu ktera se vymlouva ze nevi jak na to) a clovek na to musi myslet Pri listopadove ceste do MIA jsem potreboval pred odletem resit nejake neocekavane komplikace a musim rict ze se znova vyplatilo koupit pres CL - AA mi nechteli pomoct (pres CZ cislo jsem volal na US support) ale na helpline SA jsem vyresil za 5 min k naproste spokojenosti - jeste jsem se pritom ptal, jestli tam tentokrat maji oba FF programy korektne v systemu a potvrdili mi ze ano, presto jsem mile nedostal a musel jsem resit pres missing miles claim..  .
Pricitani mil do FF za letenky koupene pres CL
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Zpatecka s TK do Chicaga za prijemnych 12 288kc.. Terminy az do zacatku kvetna.. .
[TK] PRG - CHI 12 288 kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Finnair ma kix do Japonska se zpateckou do Prahy za 6490,- kc - cestovni obdobi duben - cerven 2016 ! (z F4F).. .
[AY] LJU - TYO/CTS/FUO - PRG (Japonsko) 6490,-kc !!!
Ve fóru Tipy na levné letenky
13 odpovědí
Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany ČR: Indonésie oficiálně zrušila víza na 30denní pobyt pro občany desítek zemí světa, včetně ČR. Využít toho mohou turisté, podnikatelé, studenti a další. zdroj: idnes.cz Takze to vidim v zari na to Bali  .
Zrusena viza Indonesie
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
Podarilo se nekomu stihnout ? Me bohuzel ne.. O to vetsi mam radost kdyz se zadari  .
WAW - NYC 650e business
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
Novy zimni tarif TK na zpatecni lety do CHI - standardni cena okolo 15k.. Vyhodou jsou dlouhe stopovery v IST - napr. pokud poletite v breznu, tak se da v Istanbulu solidne opalit v 30C teplotach.. .
[TK] PRG - CHI 13 134,-
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Ukradeno z travel-cheaper.. Na pristi sezonu se daji booknout zpatecni QS letenky do DXB za prijemnych 3500kc (126e dle T-CH, me to ukazuje 130e).. edreams.de.. .
[QS] PRG - DXB 3500kc 2016
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Sice tenhle tarif neni zadna novinka, nicmene vzhledem k tomu ze vetsina akci PRG - MIA uz je na zimni sezonu dost probrana / ukoncena je tohle aktualne nejlevnejsi cesta jak se dostat na Floridu. S kombinaci BA Executive Club (9000mil + 1800kc poplatky) se tak da dostat s neomezene dlouhym stopoverem na Floride do Cancunu ! Je to zatim asi nejsmysluplnejsi vyuziti BA mil ktere jsem nasel (aa lety z USA) - jsou na nich pomerne male palivove priplatky & taxy - nekupte to za 13.5k.. S tim ze cca 30% mil dostanete zpatky za let s AB, ktery je soucasti aliance oneworld - kdo absolvoval lonsky kix s BA (z MIA do PRG rovnych 26h), tak to urcite oceni  .
[AB] VIE - MIA 11 662kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Upozornuju na aktualni super error BA - z Norska do USA (MIA, SFO, SEA, NYC) se da doletet za prijemnych 400e businessem s oneworldem !!! Je toho plny internet, tak staci googlit, nechci sem hazet odkazy na zahranicni konkurenci  .
ERROR: Do USA businessem za 400 ecek !
Ve fóru Tipy na levné letenky
16 odpovědí
Pri dnesnim stourani !  .
RT [Sky]: PRG - MIA - LAS - NYC - PRG 19 408 kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Letel jste uz nekdo z PRG Premium economy ? Protoze kdyz dam vyhledat z PRG jakykoliv longhaul v PE, tak mi to vetsinou hodi cenu o dost vyssi nez business class - chapu ze tim ze z PRG krome Seoulu zadny longhaul nelita, musim vzdycky nekam priskocit, nicmene dela to fakt divne kombinace - vetsinou bud economy + premium economy na dlouhy let, pripadne divne kombinace businessu - nicmene cena je v 99% vyssi nez letet businessem, nejak mi pak unika smysl, proc si kupovat PE kdyz je to tak nevyhodne ? .
Premium economy z PRG
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
0 odpovědí
Dalsi z evergreen tarifu BA - nedavno jsem sem daval podobny, pouze zpatecky byla z Vegas misto ze SNA  .
[BA] OSL - SFO & SNA - PRG 433e
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Chtel jsem hodit prispevek do fora a vsechny thready (i ty posledni) jsou zamcene - chybi tam tlacitko odpovedet etc .. Muzu akorat napsat novy, nebo pridat prispevek kdyz se prokliknu pres "posledni prispevky z homepage"  .
Zamcene prispevky na foru
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Podarilo se nekomu zaskorovat ten dnesni mega hit Cathay Pacific? Zacina to byt celkem fofr Tak priste  .
Cathay Pacific error
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
V Matrixu naskocil celkem zajimavy tarif Skyteamu - spousta terminu rijen / listopad, dal jsem nekoukal.. Rijnove terminy jsou tam i zpatky s jednim prestupem, v listopadu je zpatecni cesta vetsinou se 2 prestupama. Neni to sice 7.5k jako jsem platil za breznovy vylet, a na Prahu celkem paradni cena (a neni potreba zadny priskok nebo extra zavazadlo). Urcite stoji za to si s tim jeste pohrat (coz jdu udelat)  .
[AZ/AF] PRG - MIA 13 137kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Na azairu sem nasel odpo docela dobre letenky s Ryanem z Norimberka do Malagy a zpatky za prijemnych 2555 / osoba - neni to sice zadne velke terno, nicmene je to celkem slusna vikendovka (4.7. - 7.7.) - tri dny u more za jeden den dovolene (v pondeli je statni svatek).. Tak sem si hned 4ks koupil  .
[FR] NUE - AGP na prodlouzeny vikend u more 2555
Ve fóru Tipy na levné letenky
10 odpovědí
Prazdninova zpatecka z Drazdan do Barcelony - k dispozici je par terminu na cervenec a srpen - daji se i kratsi  .
[VY] DRS - BCN 2315 kc o prazdninach
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Mozna uz tady tenhle tarif probehnul - bohuzel v tech desitkach ruznych mutacich OJ ztracim trochu prehled  .
[BA] OSL - SFO & LAS - PRG 11 400 kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Na konec letnich prazdnin a zacatek podzimu jsem v Matrixu ulovil tenhle tarif skyteamu z Berlina do Chicaga - obvykle je nasazeny az na mrazivejsi mesice, takze me ta cena docela (prijemne) prekvapila. Priklad ze tuhle cenu je treba 27.8. - 6.9., vetsina letu ma paradni (1.5h) prestupy, vic v matrixu  .
[AZ/KL/DL/AF] TXL - CHI 10700kc letni prazdniny
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Kdyz uz jsme dneska nacali ty sousedy, tak jsem pred chvili koukal na tuhle akci na letenky z Vidne na Recke ostrovy. Daji se tam vychytat i nejake vikendovky CT - NE - cena 99e osoba za zpatecku. http://www.urlaubspiraten.at/fluge/tuif ... nkl-gepack .
Akcni letenky z Vidne na Recke ostrovy za 99e
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Dobra cena s cestovnim obdobim Listopad2015 - Brezen2016 - tzn. hlavni sezona na Floride. Vzhledem k tomu, ze se jedna o DY, tak je cena bez zavazadla - ale i s litrem za zpatecni kufr je to porad na nas region asi nejzajimavejsi "nechybovy" tarif - mimo sezoni letenky z Prahy stoji "v akci" se stejnou airolinkou okolo 12.5k bez kufru.. Koncem listopadu uz je rozumne pocasi a hlavne ceny ubytovani patri k lidovym - jak jsem postoval loni na podzim, velmi slusne hotely se daly schrastit od $60 z noc - v hlavni sezone (Vanoce - konec brezna) ocekavejte dvojnasobek za 2* a trojnasobek za 3*. FLL jsem cele poznal letos v breznu - je to velmi klidne mestecko kde se da prijemne relaxovat, neni tam takovy shon jako v MIA - ale South Beach ma na druhou stranu (aspon podle me) hezci plaz. Do MIA je to asi hodka cesty shuttlem, velka konkurence letos stlacila ceny na $21pp one way, pripadne se da za $8 jet sockou. Posledni velka vyhoda je fakt, ze ve FLL se da temer vsude (krome plaze samozrejme) parkovat v pohode zadarmo, takze si muzete na letisti vzit za par usd auto a nechat si ho na cely pobyt.. .
[DY] SXF - FLL (Berlin - Fort Lauderdale) 9504kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Rozhodl jsem se vnest trochu svetlo do problematiky zmeny datumu na letence. Bohuzel se tady casto opakuji nejake myty typu: vsechny letenky jsou nemodifikovatelne a jakmile udelate chybku pri rezervaci / zmeni se vase cestovni plany, tak letenku musite nechat propadnout a koupit si novou. Dobra zprava je, ze to neni pravda, spatna zprava je, ze malokdo si kupuje letenky v tridach, ktere zmeny datumu umoznuji. Pokud vite, ze pravdepodobne budete muset svoje cestovani plany menit, je dobre k tomu prizpusobit prave "booking class" vasi letenky. Pro prehled jak vypadaji booking classes: Napriklad v te super akci s Iberii (Viden - Madrid cena cca 1800kc all in vcetne vsech poplatku) mam letenky v booking class P - economy discount. V tehle tride byvaji letenky obvykle restricted na vsechny zmeny a bez moznosti refundu. V utery v poledne letim PRG - MAD opet s Iberii, ale jedna se o sluzebku a letim v booking class B - cena 15700kc za zpatecku. V tehle tride je mozne udelat zmenu KDYKOLIV vcetne dne odletu a to zadarmo. Vidite ze ceny v letenkach jsou znacne rozdilne, stejne jako moznosti zmeny letenky (plati ze cim to bylo drazsi, tim je pravdepodobnejsi ze to pujde zmenit). Taky neni vyjimkou, ze mate odlet a prilet v jine booking class (jednim smerem uz ty levnejsi byly vyprodane). Pokud se zmenou letenky potencialne pocitate, je NUTNE tuhle informaci predem predat OTA (idealne bych tady doporucil cinknout si do Student Agency) a vysvetlit co presne potrebujete - ja uprimne ani netusim, jak si konkretni booking class vybrat treba na cestujlevne v sekci rezervace letenek - online obvykle kupuju pouze ty nejlevnejsi letenky, zatimco ty komplikovanejsi (tzn. sluzebni) doporucuju vzit pres nejakeho slusneho zprostredkovatele, ktery Vam presne rekne, kterou tridu potrebujete a udela Vam rezervaci. Kdyz se Vase plany neocekavane zmeni, musite v prvni rade zjistit, ve ktere tride mate zabookovano a jake jsou podminky pro danou tridu v ramci vaseho prepravce. Zmeny na letence nasledne velmi casto muze provest POUZE OTA, ktera Vam letenky rezervovala (i to je jeden z duvodu, proc sem nekolikrat psal, ze je lepsi si koupit letenky pres CL, nez zkouset nejake zahranicni pofiderni weby, kde muzete narazit na problemy s komunikaci prave v tehlech pripadech). Kdyz hledate letenky pres Matrix, tak booking class primo vidite - je nejlepsi overit si na strankach prepravce, jak dana trida funguje a vyhnout se tim naslednym prekvapenim.  .
Zmena odletu / priletu na letence
Ve fóru Co se nevešlo
0 odpovědí
Silena cena za zpatecku s Iberii do Lagosu - jeste lepsi nez kombinace Alitalie s Etihadem ze vcera.. Cestovni obdobi bohuzel pouze kveten - cerven 2015, jinak sem letel uz jen kvuli milim OneWorldu..  .
[IB] TXL - LOS 3612
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Na cerven se da najit par slusnych terminu na zpatecni vylet z Prahy do Marrakeche s EasyJetem - ceny zacinaji na 3 676kc. Tuhle destinaci mam uz peknych par mesicu v hlave - jednim z mych snu je dat si dobrou tradicni veceri na Jemaa el-Fnaa a projit si stare mesto - bohuzel mi to zase unikne, protoze v cervnu nemuzu letet  .
[U2] PRG - RAK (Marrakech) - 3 676 kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Zajimalo by me kam se vsichni chystate 2015 - jake mate cestovni plany a zajimave tipy na nove destinace.. Urcite ma spousta z Vas nakoupenou Havaj a Indii - nicmene treba jeste nekdo z Vas (stejne jako ja) ceka na nejakou dalsi skvelou mega akci.. ) + to doplnim jednou dvema vikendovkama po Evrope nebo Dubaji .
Kam se chystate 2015 ?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
35 odpovědí
Air Berlin nabizi v aktualni akci zdarma voucher do jednoho ze salonku v Nemecku, Svycarsku nebo Rakousku (dle vasi volby). Jedinou podminkou je zapsani se do FF programu Air Berlin. Tahle akce se celkem casto opakuje - drive bylo podminkou pro obdrzeni voucheru odletet alespon jeden let s AB, ted to vypada ze voucher pro jednu osobu dostanete zdarma pri registraci (bohuzel moje nemcina neni uplne plynula - pokud jsem to nekde prehlidl, tak sem s tim) - muzete samozrejme registrovat celou rodinu dle potreb, predpokladam ale ze budou kontrolovat jmeno podle pasu. Voucher by mel obratem dorazit mailem.. http://www.airberlin.com/de/site/landin ... =abwebviel .
Zdarma voucher AB do salonku DEU, AUT, CHE
Ve fóru Trip reporty z letu
3 odpovědi
Ukradeno z FF - s clenstvim ve WizzClubu je ted mozne koupit zpatecku z Budapesti do Istanbulu za skvelych 32 ecek - cestovni obdobi Kveten 2015 - na FF jsou sample 4 terminy: Tam: 16.5. & 27.5. Zpatky: 20.5. & 30.5. .
[W6] BUD - SAW (Budapest - Istanbul) 32e / 880kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Letne / podzimni vylet do Indie se da udelat se spolecnosti Transaero z Vidne - zpatecni letenka v aktualne nahozenem tarifu stoji 7900kc (287euro). Ceny letenek po Indii se daji poridit okolo 1000kc, skvely (a levny) zazitek je i cesta vlakem. Tarif je platny od cervence do rijna - koncem rijna jsem byl osobne v Goa a musim rict ze pocasi bylo paradni (nonstop slunicko), za cca 5 dni jsem videl jedinkrat par mracku na obloze. Vzhledem k tomu, ze jsem tenhle tarif ukradl Polakum, tak doporucuju konat rychle - na jejich linku vidim cca poslednich 5 moznosti k navratu (odletu je vic) - jinak prestup v Moskve je nastesti v obou smerech pres VKO, takze vizum neni nutne a cena za cestu tim padem nevzroste.. Lepsi cenu tezko poridite  .
[UN] VIE - DEL 7900,- kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Posledni dnesni prispevek  .
[TK] OJ PRG - HKG - LHR (Praha - HongKong - Londyn) 9 200kc
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Uz tady nekolikrat byla poptavka po Azorech a naposledy Dave prispival s paradni cenou z MUC (Mnichov) za 4500 - ted se da na duben najit hezke spojeni diky aktualni akci Ryanu (STN-PDL) za 4611 z Prahy - kombinace jsou (bohuzel) pouze nasledujici: 10.4. - 18.4. 4611kc 11.4. - 18.4. 4611kc 17.4. - 24.4. 5735kc Pro bratry Brnaky (BRQ - PDL) to vypada tentokrat jeste lepe: 10.4. - 18.4. 4577kc 17.4. - 25.4. 5052kc 3.4. - 11.4. 5175kc 18.9. - 26.9. 5638kc .
[FR] PRG / BRQ - PDL 4611 czk (Ponta Delgada / Azory)
Ve fóru Tipy na levné letenky
2 odpovědi
Pri planovani dovci jsem narazil na tarify IB, ktere asi neudelaji diru do sveta svoji cenou (a bohuzel je to bez zavazadla) - ale treba se nekomu stejne jako me budou hodit pri planovani letni dovci. Urcite to nemuze konkurovat vyprodeji z Vidne s IB minuly tyden (sam mam koupeny podzimni Madrid z Vidne), nicmene pokud nekdo chce letet pohodlne z Prahy, tak by se mu mohlo hodit (nase particka ma letos trochu problem s dovcou, takze sme si nemohli dovolit travit cas v aute / busu a letet z DE). Iberia nabizi zpatecni letenky (mezipristani v MAD - ale treba pro muj routing idealni 2h prestup tam i zpatky) z Prahy na Ibizu / Palmu / Malagu za celkem prijatelne ceny a je prijemnou alternativou k "Dirty Servisu"..  .
[IB] PRG - AGP 4500czk pres prazdniny
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Hezka cena od WestJetu na zpatecni letenky do Kanady z Dublinu - cestovni obdobi kveten / cerven, do DUB je mozne priskocit uz od 2k s Ryanem, cimz se zpatecka z Prahy dostava na prijemnych 7k.. Idealni na prodlouzeny vikend  .
[WS] DUB - YYT 176.48 € / 4.854 Kč
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Nemate prosim nekdo zkusenost, jak je to s nacitanim mili z chybovych tarifu BA? Zakladam novy BA FF (zatim sbiram akorat EK) a nevim jestli je uplne "kosher" pokusit se tam narvat hned na zacatku tu chybovku ze zari (a mile hned nasledne zneuzit k nakupu letenky do NYC).. Nemate prosim nekdo kdo letel treba tu Havaj nejake zkusenosti.. ? Jestli se mile nacetli v pohode a nikdo neprudil?  .
BA - Executive Club a míle z chybných tarifů
Ve fóru Frequent flyer programy
6 odpovědí