Příspěvky uživatele Iva _1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Libor_S napsal(a):

To je pravda, ale ona ji možná nemá, když je tam na WHV.


Jojo, pravda, letenku nemam. Z Kanady se budu vracet az pristi leto. A i kdyz jsem letela do Kanady z Cech, tak jsem mela prestup v Los Angeles a ani tam po mne zpatecni letenku nechteli. Stacilo potvrzeni o tom, ze mam WHV. I kdyz teda podle vseho to byl docela risk, protoze jsem se docetla, ze ne vzdycky lidi s WHV pusti. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky moc. Planuju jet trajektem z Victorie do Port Angeles, dojet na kole do San Diega a pak zpatky letadlem do Victorie. Ale pokud je vic safe mit zpatecni listek na trajekt, mit pro celniky vymyslenou nejakou pohadku, ze se treba za 14 dni budu trajektem vracet zpatky, tak to urcite radsi udelam. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, mám trochu specifickej dotaz. Jsem ted v Kanadě na working holiday vízum a za pár týdnů plánuju cestu do USA. Vim, že při cestě do USA je na ESTA normálně nutný mít zpáteční letenku, ale já se chystám překročit hranici trajektem a budu mít s sebou kolo. Z USA se nakonec do Kanady určitě budu vracet letadlem, ale nechci si kupovat letenku dopředu, protože ještě úplně nevim, jestli se budu vracet po měsíci nebo po dvou měsících. Můj dotaz tedy zní: Potřebuju nějaký potvrzení o tom, že mám nějakou zpáteční letenku / lístek na trajekt nebo něco na ten způsob? 

0
Zobrazit ve vláknu