Příspěvky uživatele sali

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Už někdo vyzkoušel bottega prosecco bar a restaurant na T2?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kód od TomZem využit. Díky.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Obvyklá jarní akce "Accor ALL 6,000 Bonus Points For Three Stays" se letos asi nekoná. Má někdo nějaké info. Dík.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ze zajímavosti jsem se díval na ceny půjčení v Dubaji, a je tam skutečně obří rozdíl mezi autem pro 5.a 7.  Je to za cca 1000 Kč a cca 5000 Kč jak píšeš. Takže jedině vzít 2 auta, což Vám asi nevyhovuje nebo nejde.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Koupil jste někdo akční letenku na Black friday? Neměl jsem dnes čas, tak ani nevím jestli něco zajímavého bylo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jídlo super kde? Já jsem v Pilsner jedl panenku a byl to spíš průměr.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Setkal jsem se s možností fast track jak na landside lounge VIP v BGY, kde jsem to i využil. Tam se šlo přes salonek přímo na speciální fast track bezpečnostní kontrolu. Na kreditní kartu Mastercard jsem chtěl využít, ale bylo to jen pro karty vydané v příslušné zemi. Už si ani nepamatuji kde to bylo. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Věděl by někdo jaký je rozdíl pro klienta při rušení rezervace mezi částečným a úplným předplacením ceny za půjčení. Nějak jsem to nedohledal.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Má někdo zkušenost s rušením rezervace kvůli poklesu ceny, jak se běžně dělá u Rentalcars? Zde je sice refundace nejprve formou rezervačního kreditu na příští nákupy, což by mi nevadilo. Ale vadí mi ustanovení čl.55 VOP.: Společnost si vyhrazuje právo nevydat Rezervační kredit ani vrátit peníze za jakoukoli transakci, která se považuje za neprovedenou v dobré víře s úmyslem pronajmout si vozidlo (např. transakce provedené ve finanční prospěch Nájemce).

0
Zobrazit ve vláknu

Má někdo přehled, jestli je od někoho lepší roční pojištění, než výše uvedený Defend insurance?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Od nějaké doby mi nejde rezervovat Accor přes Topcashback.uk, je požadován zaregistrovaný bankovní účet. I dříve nasbírané cashback money nejde bez toho účtu vyplatit. Účet u české banky se mi na Topcashback nedaří zaregistrovat. Je tam vyžadován Sort Code, což ani nevím co je. Dík za případnou radu.  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

matt_1 napsal(a):

Byl už jste někdo v tom novém FastTrack Lounge salonku na pražském letišti? Jestli je tam jídlo a pití stejné jako v Erste salonku nebo lepší/horší?

Přímou zkušenost nemám, ale dle fotek po předělání z raiff. salónku to bude zřejmě dost podobné. Chodil jsem tam, když to byl raiff. salonek a byly tam jen dílčí rozdíly v sortimentu jak jídla, tak i pití. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pavel Krcho napsal(a):

Jako že kvůli zavřenýmu salonku by vam dal někdo další vstup? :-D 

Ve vší úctě - občas nestačím zírat, co jsme my češi ještě schopni vymyslet. Přitom by stačilo si Terms & Conditions loungekey přečíst.

Ve vší úctě bych doporučil řádně přečíst příspěvek na který je reakce. Áčko píše"Už potřetí v řadě se mi stalo, že salonek byl zavřenej (dočasně/trvale), i když podle LK mělo být otevřeno." Takže o kompenzaci se uvažuje ne pro vlastní uzavření salonku, ale pro špatnou informaci o vlastním předmětu podnikání LK. A i když T*C možná vylučují právní odpovědnost za své chybné informace na jejich webu, odškodnění ze slušnosti za vlastní nedbalost vyloučeno není a mělo by být požadováno.

Pavel Krcho -"Asi žiju v jiném , sluníčkovém světě, ale fakt si myslíte, že za cenu 0 vám někdo dá First Class lounge od Lufthansy?" Ještě by chtělo vysvětlit  tu cenu 0, protože i vstupy, které jsou součástí benefitních programů rozhodně nemají cenu 0. 

3
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dostal někdo e- mail na akci Elevate 2000 bodů s linkem?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Zkuste štěstí a získejte nějaké míle v aktuální akci. Stačí jít přes link, přihlásit se, vybrat druh cestování a destinaci...

Já dal studijní cestu a destinaci Tbilisi a bylo mně připsáno ihned 2500 mil. Tak třeba budete mít větší štěstí:-)

https://1url.cz/Cr4bw

Já dal svatební cestu do Atén a přistálo jen  2.000,-mil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

sali napsal(a):

 

 

Soudíš se s  nima sám, nebo to jde přes vymahač? Já mám od nich za zpoždění 12 hodin z Egypta již uznání kompenzace (v emailu), ale jinak již nekomunikují.  Takže zvlášť v současné době to vypadá, že fungovat může jen žaloba.

Tak kompenzace od Smartwings vyřešena. Týden před uplynutím promlčecí lhůty jsem jim poslal e-mail s upomínkou a nutností podat platební rozkaz, pokud nezaplatí do 3 dnů. Protože jsem k datu promlčení byl v zahraničí, tak jsem preventivně podal platební rozkaz před mým odjezdem. Následující den jsem měl peníze na účtě, tak jsem po návratu rozkaz ze soudu stáhl. Poučení pro příště řešit co nejdříve, jinak si člověk přidělá práci.

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky občas půjčujeme přes Goldcar a podobné "šmejdy. V pohodě to ale není skoro nikdy. Začíná to vnucováním pojištění na přepážce, pokračuje přes foto - video dokumentaci stavu při přejímce (cca 20-30min) s připadným požadavkem na zapracování do protokolu a končí tímtéž při vrácení. Ale na druhou stranu je pravda, že nebýt jejich nabídek, tak si v post covid období v řadě destinací za ty ceny auto snad ani nepůjčíme.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

S reklamací u Wizz zkušenost nemám. Obdobnou situaci jsme řešili dokoupením automatického OLCI za cenu kolem 50,-Kč/osoba, který ale také neproběhl. Check in udělat nešel, ale nakupování  služeb fungovalo. Na letišti vystavili boarding pass na přepážce. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jak velké batohy jako bezplatné příruční zavazadlo používáte u LC (wizz, ryan. apod), aniž by Vás otravovali s kontrolou? Zajímají mne hlavně ty na první pohled větší, které překračují povolený rozměr.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jsme konečně proletěli akci Iberia do Bogoty. Probíhalo to v celku Tak jak píše Jakub. V salonku Iberia na t4s mne zaujal samoobslužný automat na víno které mi docela chutnalo a teplé jídlo v salonku Eldorádo v bogotě bylo spíše průměrné objednali jsme si kuřecí na žampionech a masové kuličky v rajčatové omáčce. Při skoku do Milána se skutečně podával hovězí steak nebo těstoviny. Steak na to že byl ohřívám v letadle byl v celku velmi dobrý. Formulář který rozdávali při cestě do Itálie Byl určen pouze pro ty kteří neměli vygenerovat QR kód celkově výborná akce pohodlné sedačky všechny lety na čas. také pobyt v pohodě až na nepříjemnou zkušenost s taxikářem v bogotě který kromě všech postupu které používají pražští taxikáři ještě přidal ekvilibristiku při placení včetně vracení falešných peněz. Všem které akce teprve čeká přeji příjemný let

3
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na letišti FCO fiumicino Řím T3   je oproti katalogu Lounge key salónek Prima Vista umístěn v oblasti A1 - A10 2. patro, (nevím jestli dočasně) v rámci Star Alliance lounge. Příchod je dobře značen přenosnými ukazateli. Docela se nám tam líbilo, možná taky proto, že tam bylo jen pár lidí. Jídlo a la carte - 3 x těstoviny, 2 x pizza, 1 x polévka + ovoce a nějaký snack. Alkohol v menším ale dostatečném sortimentu a výborná káva. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My letíme koncem listopadu. Díval jsem se i do příslušného vlákna na FT, a nic aktuálního o Iberii bussines service tam nebylo. Dělal jsem definitivní změny letů a přískoků měsíc a něco před odletem a už byla obsazenost míst 40%-70%. Tam máme prostřední dvojku a zpátky za sebou u okna. Někdo tvrdí, že jsou to nejlepší místa, tak uvidíme.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Má někdo aktuální zkušenost z akce Bogota s Iberií , jak vypadá palubní servis. Jestli je pořád na úrovni economy jak píše Mauny před 3. měsíci. Dík.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na dnes a zítra postuje Wizz slevu 30% na vybrané lety. Nesleduje někdo co je tam zajímavého? Usuzuji z toho, že se mi nedaří celé odpoledne udělat check in, stále se v nějaké fázi zasekne. Zatím se mi jen navýšila částka za rezervaci sedadel.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak na akci Iberie do Bogoty mám avizovanou změnu v úseku MAD - BOG, ale on line nabízí možnost změny termínu jen v rozsahu +- 10 dnů, jak píší diskutující výše. Má někdo aktuální zkušenost, že by na infolince byla možnost delší (třeba do konce letového řádu)? Z hlediska Covid 19 se situace vyvíjí velmi příznivě, během měsíce došlo k exponenciálnímu poklesu z cca 30.000 na 6.000 nakažených denně (v 7. denním průměru). Takže na další změny z důvodu Covidu to zatím nevypadá. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu