Příspěvky uživatele jFr_

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Co říkáte na todle ? Takové to cestování do města na víkendy či týden. http://www.ikea.com/cz/cs/catalo.../00313572/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Super díky moc. Plán je zatím LVOV-KYJEV-ČERNOBYL - A možná nějaké menší město až vesnička někde na půl cesty... Co navštívit ve městech už tak nějak představu mám - všem díky za tipy i tady.. :). Ubytování budu řešit hostel-couchsurfing , byl někdo na týden tímto styl a věděl co utratil ? Celkem se chci vejit do 8 000,- + letenky, ty mám již zaplacené.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj všem, 12.10. 2017 letím na Ukrajinu - zde budu týden. Moje první město je LVOV, poté chci směr KYJEV a možná návštěva ČERNOBYLU. Doporučujete na této trase něco, kde je odchylka maximálně 200km ? Byl jste někdo v Černobylu za nižší částku než jsou 2000,- a jak ? Pohybovat se budu vlakem, busem nebo stopem. Je něco co se dle Vás absolutně nesmí vynechat ? Základní info mám vyhledané - bohužel detailní itineráře cest nejsou nikdy vypsány tak jako je u ostatních zemí. Chci hlavně zažít město jak přes den tak večer, kdybych na aspon na jeden den zažil venkov byl bych štastný. Díky všem za jakoukoliv informaci.

0
Zobrazit ve vláknu

Zdravím, FLYDUBAI nám zrušil let na SríLanku. Nabídl možnost změnit datum nebo vocher v hodnotě letenky na jiný let. Jde z nich nějak dostat celá částka v hotovosti ? Ani o jednu variantu nestojím..

Děkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu