Příspěvky uživatele dog

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

:) Tož děkuji pěkně za takovou lécenku. A teď co si kópit za těch 9, bábo raď. A co do těch zavazadel nandat? To nepřenesu přes futra. Tólik problémů navíc, měl jsem zóstat na pelikáně. Tak pěkně o něm psali na internetech. Nebo zóstat doma u nás, když tady pořád svéce slunéčko.

PS: nejsem dotyčný, a vezu si 72kg navíc za -9 díky nenáviděným firmám. Doporučuji.
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Andrea_Pernik napsal(a):

Doporucujem nastudovat: https://www.cestujlevne.com/disk...na-letence

200.- je symbol obhajoby naseho vyhledavaciho oligopolu pelikan/letuska/studentka:) ..kteri taky delaj upselling a flaknou poplatek za platbu, jestli si dobre pamatuju..

Jedna bloggerka "Jana" se o tom rozkecala dopodrobna, aby podporila oligopol. Upsellingu se da vyhnout jednoduse, nic extra nezaskrtnout. A ze letenka je ve "vlastnictvi" prodejce, to je taky pekny blabol. Samozrejme, ze muzete komunikovat s prepravcem a resit i zmeny / refundy a v zivote me nenapadlo se zdrzovat se prostrednikem.. Prodlouzeni letu - pres prepravce. Vratit nonrefundable letenky (dan) - taky vzdy pres prepravce. Tyhle podminky dokonce jsou vyslovne napsany v podminkach prodejce (ze se odkazuji na podminky prepravce ktere samozrejme lol tedy neprestavaji platit "vlastnictvim" letenky). Nevim, kde bych platil co navic..  Podminky zavazadel, ztracene zavazadla, zpozdene lety, vyber jidla dopredu, vyber sedadel..vse plati porad i s prodejcem..  No jo a levnejsi platba s Visou, dobre, tak pouziju Visu misto MC.. z password keepera ji vyberu, ztratim sekundu a vydelam 800kc.. Ach jo, tezky zivot..

Posledni let v jiste nenavidene prodejni firme mi dal slevu 9000.- oproti oligopolu. Nikoli 200.-. Za rodinu, 3 lidi, devet na drevo, ultrarychle legy, mamutí kapacitu zavazadel, zadne pelikanovske odpady jako napr cekani na prestupu 20 hodin. A tak to ma byt.



0
Citovat Zobrazit ve vláknu