Ahoj, rád bych požádal o radu. Chceme se jet v létě ve 4 lidech podívat do USA, hlavně na západní pobřeží ale ideálně se zastávkou v NY. Termín mám plus mínus pár dní daný na 14.7. - 31.8. Největší oříšek se jeví ta zastávka v New Yorku. Vymyslel jsem to tak, že koupím zpáteční letenku do new yorku a nezávisle zpáteční letenku ny->sfo. Je to dobrý nápad? Jakou časovou rezervu je rozumné si tam nechat na přestup? V jednom směru to nebude problém, budeme chtít pobýt v new yorku ale v druhém by to chtělo co nejlepší návaznost. Také mám dotaz na ceny, zatím se zabývám letenkou "přes louži" a nejlepší ceny jsem našel kolem 17000. Jaké jsou takové běžné na které bych se měl snažit dostat? Díky moc .

Praha(nebo blizka letiste) -> NY -> San Francisco

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

0 reakcí

Ahoj,
rád bych požádal o radu. Chceme se jet v létě ve 4 lidech podívat do USA, hlavně na západní pobřeží ale ideálně se zastávkou v NY. Termín mám plus mínus pár dní daný na 14.7. - 31.8.

Největší oříšek se jeví ta zastávka v New Yorku. Vymyslel jsem to tak, že koupím zpáteční letenku do new yorku a nezávisle zpáteční letenku ny->sfo. Je to dobrý nápad? Jakou časovou rezervu je rozumné si tam nechat na přestup? V jednom směru to nebude problém, budeme chtít pobýt v new yorku ale v druhém by to chtělo co nejlepší návaznost.

Také mám dotaz na ceny, zatím se zabývám letenkou "přes louži" a nejlepší ceny jsem našel kolem 17000. Jaké jsou takové běžné na které bych se měl snažit dostat?

Díky moc

0
0 reakcí