ahoj, hledám letenku pro dceru na termín 15. nebo 16.2. do Kodaně, s odletem nejlépe z Prahy, zpáteční, návrat červen 2014, letí na Erasmus, zatím našla jen kolem 4.000,-- Bohužel je to víkend, kvůli škole tady a tam nemůže letět jiný den. Popřípadě možná, ještě pondělí 17.2., ale to jsem s ní zatím nekonzultovala. Můžete mi, pls, poradit? díky .

letenka Kodaň

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

ahoj, hledám letenku pro dceru na termín 15. nebo 16.2. do Kodaně, s odletem nejlépe z Prahy, zpáteční, návrat červen 2014, letí na Erasmus, zatím našla jen kolem 4.000,-- Bohužel je to víkend, kvůli škole tady a tam nemůže letět jiný den. Popřípadě možná, ještě pondělí 17.2., ale to jsem s ní zatím nekonzultovala. Můžete mi, pls, poradit? díky

0

Ahoj, a sháníte jednosměrnou? Případně kdy v červnu poletí zpět? Rozhodně to ale vypadá na csa.cz

0 Citovat

Dave : zpáteční smiley

No, pokud je to cena s odbaveným zavazadlem, což by se na erasmus asi mohlo hodit, tak bych neváhal a koupil bych to.
Když uvážím, že odlet je za 14dní , tak myslím, že ta cena je docela dobrá smiley .
Pozor ale, protože by to také mohl být let s Norwegianem a tady pozor na nutnost si ještě připlatit za odbavené zavazadlo, protože v ceně je jenom příruční.

0 Citovat

Právě nevím, který den v tom červnu.. smiley tak jestli nechtějí letět teď jen na jednosměrnou a pak zase koupit jednosměrnou..


Norwegian je v tom únoru zabitej.

0 Citovat

Ahoj,
byla jsem toto léto v Kodani s Eurolines a zpáteční jízdenka vyšla na 1700 Kč (se slevovým kupónem od O2 - extravyhody), jinak asi za 2700. Cesta byla úplně v pohodě a hlavně člověk i něco ušetřil...smiley autobus staví kousek od centra, takže člověk ušetří i čas, který stráví na letišti a na cestě do centra...

Verča

0 Citovat

to: Alespesl. Aleši děkuji, využili jsme Tvé rady, pro ostatní udávám, že jízdenka je v neděli ráno a stála 59 Eur. Místenku jsme si zakoupili na pokladně na Hl. nádraží v Praze, dá se platit v CZK a kartou - to pro ostatní dodávám.

0
5 reakcí