Ahoj.😊Již měsíc cestují po Jižní Americe s jednosmernou letenkou a říkám si, ze už začíná být na čase se porozhlidnout po nějaké zajímavé letence zpět domu. A tím zajímavé nemusím nutně myslet letenku typu Lima-Praha s hodinovým přestupem v Amsterdamu.Moje cesta do Jižní Ameriky byla následující. PRG-LIS (5 dni) , LIS-MIA (7dni), FLL-ATL (2 dny) a ATL-CTG, což byla moje cílová destinace.Chtěl bych letět do zpět do Evropy z Limy, případně Bolívie někdy v začátkem Června, ale jak místa, tak data jsou velmi flexibilní.Sám jsem našel zajímavou trasu a to z brazilského Cuiabá (město kousek za hranicemi s Bolívii, celkem naprakticke) do Rio do Janeiro (za 1600,-) a následně s Air Royal Maroc z Ria do Londýna přes Marrakesh (za 8000,-) s tím, ze bych v Marrakesi ukončil kvůli zdravotním důvodům cestu.😄Napadají vás nějaké zajímavé routingy? Za každý bláznivý nápad budu rad.🙂Díky! .

Kreativní cesta z Jižní Ameriky do Evropy(nebo poblíž...)

Založil ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj.😊

Již měsíc cestují po Jižní Americe s jednosmernou letenkou a říkám si, ze už začíná být na čase se porozhlidnout po nějaké zajímavé letence zpět domu. A tím zajímavé nemusím nutně myslet letenku typu Lima-Praha s hodinovým přestupem v Amsterdamu.

Moje cesta do Jižní Ameriky byla následující. PRG-LIS (5 dni) , LIS-MIA (7dni), FLL-ATL (2 dny) a ATL-CTG, což byla moje cílová destinace.


Chtěl bych letět do zpět do Evropy z Limy, případně Bolívie někdy v začátkem Června, ale jak místa, tak data jsou velmi flexibilní.


Sám jsem našel zajímavou trasu a to z brazilského Cuiabá (město kousek za hranicemi s Bolívii, celkem naprakticke) do Rio do Janeiro (za 1600,-) a následně s Air Royal Maroc z Ria do Londýna přes Marrakesh (za 8000,-) s tím, ze bych v Marrakesi ukončil kvůli zdravotním důvodům cestu.😄


Napadají vás nějaké zajímavé routingy? Za každý bláznivý nápad budu rad.🙂


Díky!


0

To je pořád příliš konzervativní. Vyraž na druhou stranu přes Pacifik - máš tam spoustu variant.

0 Citovat

To by bylo úplně nejlepší, jen OW letenky přes Pacifik jsou za velmi vysoký ceny...

0
2 reakce