Zdravím, s přítelkyní bychom rádi na Maledivy. Cestovky si účtují tak od 25 tisíc výš. Když jsme ale koukali, zpáteční letenky vyjdou i na 15, i méně.Ubytko pak na Booking za 7 nocí se nechá sehnat pod 10 za pokoj. Z toho mi vychází pro 1 osobu cena kolem 20 tisíc. Je to reálné? Máte s tím někdo zkušenosti?A myslíte, že za tuhle cenu vzít letenky už teď? Ubytko jde bezplatně rezervovat, což je ideál. .

Maledivy v únoru?

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím, s přítelkyní bychom rádi na Maledivy. Cestovky si účtují tak od 25 tisíc výš. Když jsme ale koukali, zpáteční letenky vyjdou i na 15, i méně.

Ubytko pak na Booking za 7 nocí se nechá sehnat pod 10 za pokoj. Z toho mi vychází pro 1 osobu cena kolem 20 tisíc. Je to reálné? Máte s tím někdo zkušenosti?

A myslíte, že za tuhle cenu vzít letenky už teď? Ubytko jde bezplatně rezervovat, což je ideál.

0

Čau, urřitě to jde a my to spojili s ženou se Srí lankou a tak jsme byli na Maledivách na 5 nocí. Je tam nádherně. My byli na ostrově HURAA - není to daleko a trajekt tam jezdí relativně často. V těchdle ubytkách nejsi na tom ostrůvku, který znáš z katalogů, ale s místníma na ostrově, ale každý ostrov má i tak krásnou BIKINI beach. My jsme chtěli okusit tu krásu a luxus místních resortů a tak jsme si zaplatili 1day pass na jeden z okolních resortů a tím pádem jsme byli z Malediv nadšeni. Nádherné pláže a snorkeling, spousta možností výletů a totální relax.

Takže to tak udělejte a nebudete litovat ;)

0 Citovat

Dvacet je dost málo, leda, že vezmeš to úplně nejlevnější a ještě to bude komplet s jídlem na hraně.  A budeš jen na jednom ostrově(což je škoda). Jen transfery speeddboatem stojí dost peněz a místníma trajektama ztratíš spoustu času. A únor je top sezóna. Slušné bydlení na slušném ostrově s polopenzí začíná na 100 dolarech za pokoj. Bacha na bookingové weby, ceny ubytka jsou většinou uváděny bez daní. A o ostrovech poblíž Male doporučuji ani neuvažovat.  Na Maledivách jsem byl několikrát( resort i tripy po obydlených ostrovech). Radím si o tom něco přečíst....

0 Citovat

Já byl na Maledivách v lednu a celkově me to vyšlo na nějakých cca 30-35k. Ubytování přes booking, transfer z letiště i zpět speedboatem, jídla a pití opravdu dostatek, skoro každý den nějaký výlet. Letěl jsem Kyjev -> Dubai -> Male a zpět stejně a letenka mě vyšla na cca 10k

0 Citovat

Cenu letenky kromě nějaké extra akce pod 12-14k nedostaneš. Občas Ukrajinci nebo Aeroflot. Letenky bych bral určitě ihned, obzvlášť pokud jsi nějak omezený termínem.

Náklady počítej určitě vyšší, jak zmiňují lidé nade mnou. Odhad 20k na osobu je hodně optimistický a vyžaduje dost odpírání. Pokud jsi byl třeba v Londýně nebo Švýcarsku, vycházel bych při kalkulaci nákladů na jídlo, dopravu a výlety z jejich cen.

0 Citovat

My byli letos v únoru, nakonec jsme vybrali dva ostrovy, naše dojmy níže:

http://www.mojecesty.com/clanky/...ivach.html


Doporučil bych spíše lokální ostrovy, tam nějak draho není, byl jsem vlastně překvapený, že to zas tak moc nestálo..


0 Citovat

len taka offtopic otázka - stoja tie Maledivy vôbec za návštevu, keď som povedzme navštívil Filipíny  s krásnymi plážami v okolí Coronu, alebo opustené pláže na juhu Srí Lanky? P.S. fanúšik ležania na pláži veľmi nie som.

0
6 reakcí