Ahoj,plánuju letět Vídeň - Washington na začátku prázdnin a poté zpět Chicago - Vídeň v červenci :-) Vím, že na koupení letenek už nemá moc čas, chci letět samozřejmě co nejkratší dobu a s co nejméně přestupy, ale letenky jsou okolo 26.000 CZK, má cenu to kupovat za takovouto částku, nebo mám ještě čekat s nejistým výsledkem? Co myslíte? .

Je 26.000 CZK za letenku do USA moc?

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj,

plánuju letět Vídeň - Washington na začátku prázdnin a poté zpět Chicago - Vídeň v červenci :-) Vím, že na koupení letenek už nemá moc čas, chci letět samozřejmě co nejkratší dobu a s co nejméně přestupy, ale letenky jsou okolo 26.000 CZK, má cenu to kupovat za takovouto částku, nebo mám ještě čekat s nejistým výsledkem? Co myslíte?
0

Bohužel, na červenec naprostý standard :/ Přímé lety to pak jen komplikují.

0 Citovat

Pokud jsi časově flexibilní a trochu si pohraješ se dny příletu a odletu (doporučuju google.com/flights), tak se můžeš dostat někam mezi 21000-22000 CZK (s United/Swiss). Pokud zkousneš trochu komplikovanější přestupy, případně noc na letišti, dá se nakombinovat routing přes Rejkjavík a od tam s WOW už za nějakých 16000 (bez odbaveného zavazadla). Rozhodnutí je na tobě.

0 Citovat

Jo, za těch 25.000 - 26.000 CZk je to s jedním přestupem, ale relativně krátký let a dobré časy, mám to tedy brát a nečekat? nebo třeba týden sledovat a pak to prostě vzít? Díky za rady :-)

0 Citovat

Pokud jsi flexibilní a nemusíš letět z drahé Vídně, dá  se letět za cca. 21,800. Kombinace Delta/ČSA

0 Citovat

No flexibilní, co se týče času moc nejsme a ještě k tomu bych potřeboval letět v sobotu :-( Hledal jsem i Prahu, ale z Vídně to letí levněji...

0 Citovat

Nejsme telepati, abychom věděli že potřebuješ letět v sobotu... natož kterou sobotu.

0 Citovat

Lacné, alebo cenovo prijateľnejšie letenky fungujú inak, ako si predstavuješ. Ak máš pevný termín a to ešte termín z tých najdrahších (červenec + sobota), kupovať chceš ani nie dva mesiace pred, tak zober to, čo sa ti ukazuje. Pravdepodobnosť, že s takto špecifickými podmienkami sa dostaneš nižšie, je len o nejakej náhode. Ak chceš skutočne cestovať, tak spoliehať sa na náhodu nie je zrovna rozumné. Podľa mňa.

0 Citovat

Ano, čím více "potřebuji" a "musím" uplatníš, tím více zaplatíš...

0 Citovat

To máte relativní.

Moje rodina v Jekatěrinburku za tuto částku musí vyžít celý rok a to si ještě pěstují vlastní potraviny, pálí samohonku a balí cigarety z listí a novin.  Při troše šikovnosti za tu cenu najdete letenky kolem světa., koupíte iphouna, nebo máte večeři pro dva v michelinské restauraci v NY (bez dýška a vína). 

 Pokud tam ale letíte třeba uzavřít nějaký velký byznys, tak to je vlastně bezvýznamná položka, kterou si ještě zahrnete do nákladů.

0
9 reakcí