Ahoj, kamarádi jsou na Martiniku a já bych se tam ve volném termínu 14.-23.3. za nima rád podíval. Máte tip kde sehnat nějak rozumně letenku ??? Případně mám možnost odletět z Goteborgu nebo Osla toho 14. nebo 13. odpoledne, případně priletim cca v 18h večer v pátek. Vím že je to komplikovaný ale především by mi asi pomohl tip na to Oslo nebo Goteborg protože z Prahy asi nic rozumnejsiho než co našel Pelikán nenajdeme ? Děkuju moc  .

Martinik - FDF

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Ahoj, kamarádi jsou na Martiniku a já bych se tam ve volném termínu 14.-23.3. za nima rád podíval. Máte tip kde sehnat nějak rozumně letenku ??? Případně mám možnost odletět z Goteborgu nebo Osla toho 14. nebo 13. odpoledne, případně priletim cca v 18h večer v pátek. Vím že je to komplikovaný ale především by mi asi pomohl tip na to Oslo nebo Goteborg protože z Prahy asi nic rozumnejsiho než co našel Pelikán nenajdeme ? Děkuju moc smiley s pozdravem Kuba Hofi

0

FDF je záležitostí frantíků, takže určitě z Paríže najdeš super ceny - 12,1tis http://bit.ly/1jYtNT8

0 Citovat

Ahoj, nevíte jak to momentálně vypadá na Martiniku? Jestli je to tam nějaké zpustošené po hurikánu z podzimu? Díky za odpovědi.

0 Citovat

varování pro podobné profesory jako jsem já. Začal jsem chybnou úvahou, že francouzská zámořská území se řídí stejnými předpisy jako Francie samotná. Na Vánoce jsem koupil open jaw PRG-FDF PTP-PRG lupeny s AF v eco za bratru 30k/osoba. Vybral pěkná ubytka za až podezřele nízké ceny, zarezervoval transfery a dolaďuji detaily s majiteli vybraných nemovitostí. Na závěr mrknu na entry restrictions. Martinik ještě celkem OK - čestné prohlášení a stěr 72h před odletem (hmm, kdo udělá stěr přes svátky samoplátcům?-odlet 27/12), stěr 7.den pobytu. Guadeloupe je pro turisty machl... to už neprojde. Odlet za více než 2 měsíce, nejspíše se situace k horšímu vyvine i na Martiniku.... Opravdu v této době bookuje letenky jen imbecil, závislák či imbecilní závislák.

0 Citovat

Tak si tolik nenadávej!!!  Měli jsme koupit raději tu Chile. Ta vypadá špatně a díky tomu by to jistě nakonec nějak dopadlo. Možná.

0 Citovat

No a co kdybys letěl ze třetí (bezpečné) země a v  Praze jen přestupoval? Dovolenou můžeš strávit celou na Martiniku a na Guadeloupe můžeš zůstat jen v tranzitu.

0 Citovat

ono nic není tak horké jak když se uvaří. AF/KL umožňuje jednu změnu zdarma do 48h před odletem, ale kam a na kdy to přehodit, že.... možná se jen vyplácnout v Cancunu v AI resortu, lehnout si pod ty litrovky tequily v minibaru a pustit to do sebe jak Fík když skáknul pro pivko. Nebo třeba sami zredukují svůj letový řád a nabídnou refund. 

@padrino: otázka zní, co bude třetí bezpečná země 27/12. Ale všichni přiletivší na FDF teď dokládají čestné prohlášení a COVID test, čili odlet je jedno. Stran návratu bych to asi přehodil na FDF místo PTP. Ale mám takové tušení že poletím do nikam.

0 Citovat

Tak jestli je to tak, tak houby zle. Ta tequily nakonec není vůbec špatný nápad. Fika jsem četl včera ;-) Stejně jako on bych dal ale přednost dobrému pivu..

0 Citovat

ad mexické pivo, oblíbil jsem si pivko Bohemia, které normálně Mexikáni vaří z českého chmele. Po tequile mám brutální kocoviny, to bylo jen obrazně. Jinak na Yucatánu mám ještě hromady cenotes kde jsem nebyl, možná skončíme v MEX. Čort znáet. Vlastně po letech doma s čokoládovou kolekcí se Sfinxu či orionu, arabeskama, vídeňským salátem a Popelkou to nemusí být marné. Nebo nějaké dobrovolničení ve špitále, jezdit s hermeticky uzavřenýma vozíkama do chlaďáku bych mohl zvládnout.

0 Citovat

No to nevím. Kdyby jsi si dal na každého co bys odvezl do chlaďaku na jeho památku, tak by to mohla být hodně těžká šichta. Doufám, že se ale pletu a ty budeš chlpat pivko v Mexiku a v nemocnici se budou doktoři věnovat na Vánoce sestřičkám a ne pacientům. Každopádně by to chtělo ty dnešní intelektuály z Prahy všechny pro výstrahu strčit do vězení.

0
9 reakcí