Dobrý den, cestovatelé,rád bych požádal o radu. Mám konkrétní datum odletu na Bali (DPS) 24-25.8. a návratu 8.-9.9.2018. Aktuálně jsem dohledal nejlepší let s EVA AIR z VIE přes TPE za cca 16,5 tis, který je ještě pro mě v rámci možností co se délky týče (nerad bych čekal na přestupu více jak 5 hod). Samozřejmě best je s Emirates PRG - DXB - DPS, kde je čekačka asi 1,5 hod, ale ten je teď na cca 23 tis.Dokázal by mi prosím někdo znalý poradit, zdali s nákupem letenek ještě sečkat, zdali je nějaká vyšší pravděpodobnost, že např. Emirates (nebo i  QATAR) půjdou s cenou níže nebo na nic nečekat a pustit se do nákupu již nyní?Pokud byste někdo měl nějaký tip i na jiné spojení na Bali, rád uvitám. Prolezl jsem snad vše, ale lepší spoje než z PRG a VIE jsem nenašel. Dopravit se umím na odletové letiště téměř kamkoliv po EU, ale zase strávit 6 hod v autě např. na DE letiště kvůli ušetřené 1000,- Kč mi nepřijde výhodné...Děkuji velmi za rady.. .

Bali - srpen / září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dobrý den, cestovatelé,


rád bych požádal o radu. Mám konkrétní datum odletu na Bali (DPS) 24-25.8. a návratu 8.-9.9.2018. 


Aktuálně jsem dohledal nejlepší let s EVA AIR z VIE přes TPE za cca 16,5 tis, který je ještě pro mě v rámci možností co se délky týče (nerad bych čekal na přestupu více jak 5 hod). Samozřejmě best je s Emirates PRG - DXB - DPS, kde je čekačka asi 1,5 hod, ale ten je teď na cca 23 tis.


Dokázal by mi prosím někdo znalý poradit, zdali s nákupem letenek ještě sečkat, zdali je nějaká vyšší pravděpodobnost, že např. Emirates (nebo i  QATAR) půjdou s cenou níže nebo na nic nečekat a pustit se do nákupu již nyní?


Pokud byste někdo měl nějaký tip i na jiné spojení na Bali, rád uvitám. Prolezl jsem snad vše, ale lepší spoje než z PRG a VIE jsem nenašel. Dopravit se umím na odletové letiště téměř kamkoliv po EU, ale zase strávit 6 hod v autě např. na DE letiště kvůli ušetřené 1000,- Kč mi nepřijde výhodné...


Děkuji velmi za rady..

0

Shrňme si to. Chceš v hlavní sezóně, ke všemu o prázdninách, letět na Bali a ideálně nebýt na cestě déle, než je součet obou dvou letů. Jo a ještě jsem zapomněl na ty odlety o víkendu :)

Teď když to takhle vidíš, tak možná očekáváš i odpověď, že lety z VIE za 16,5 tis. jsou fakt skvělý úlovek a levnější nic nebude.

0 Citovat

Navíc s EVA, který jsou jedny z nej aerolinek, rozhodně lepší než v Česku naprosto nesmyslně nekriticky obdivovaní a idealizovaní Emirates.

0 Citovat

Díky pánové za odpovědi

0
3 reakce