Ahoj, hledám nějaké možnosti, kam vyrazit o prodlouženém víkendu v červenci - termín 4.7. - 8.7. Nemáte někdo nějaký tip na levné letenky/levnou dovolenou? Třeba nějaký válení u moře :D nebo nějaký zajímavý město na see-sighting? :-)Díky moc!Ivča .

Tipy na trip 4-8/7/2018

Založila ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Ahoj, 

hledám nějaké možnosti, kam vyrazit o prodlouženém víkendu v červenci - termín 4.7. - 8.7. 

Nemáte někdo nějaký tip na levné letenky/levnou dovolenou? 

Třeba nějaký válení u moře :D nebo nějaký zajímavý město na see-sighting? :-)

Díky moc!

Ivča

0

Na to už je celkem pozdě, aspoň co se týče kupování letenek. Před měsícem jsem si poskládal KTW - KUT - SXF. Teď bych to viděl spíš na nějaký last minute. Ten ale bude delší, spíš na týden.

0 Citovat

festival pohoda v trencine, slovakia. valeni v trave, ceskoslovensky jazyk, super atmoska, lineup je min podstatny, ubytko bude asi orisek. pripadne stan

0 Citovat

ja idem do luxemburska, odtial planujeme vylety do nemecka a francuzska, ale lacny trip to nie je

0 Citovat

Na 4 dny bych vyrazil asi někam pod stan k jezeru v Rakousku, třeba Neziderské, Solná komora...z těch nejbližších, nebo na cyklostezku..., turistika v horách..., taky záleží, jako to máš kam daleko a co chceš dělat. Možností je spousta.

0 Citovat

Nevím odkud si a jaký máš rozpočet. Já bych třeba vyjel z Katovic do Boloni. Od středy do neděle za cca 1500. Dá se odtamtud vyjet k moři do Rimini nebo do San Marina či okolních vesniček.


0 Citovat

len aby tu levnu letenku nepokazilo drahe ubytko :D ale inak napad dobry

0
6 reakcí