Ahoj, potřebovala bych do Barcelony (ideálně z Prahy) tak 2./3. července tam a 13./14. července zpět, ale našla jsem pouze letenky okolo 6K. Nenajde se něco levnějšího? Milulý rok jsem letěla za cca 3.500. Nebo má smysl čekat na last minute? Moc díky, Hanka .

Barcelona

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,
potřebovala bych do Barcelony (ideálně z Prahy) tak 2./3. července tam a 13./14. července zpět, ale našla jsem pouze letenky okolo 6K. Nenajde se něco levnějšího? Milulý rok jsem letěla za cca 3.500. Nebo má smysl čekat na last minute?
Moc díky, Hanka

0

Ahoj. mam uplne stejny problem a to bych chtela letet zacatkem zari,.. ma nekdo zkusenost s last minute?:)

0 Citovat

Ahoj, obecně Barcelona z Prahy a blízkého okolí se vyplatí jen přímým letem s Vueling.com. Ani ČSA se svou 8tis. letenkou už nezachrání smiley

0 Citovat

Dneska jsem objevila díky tomuto webu stránky http://www.airixo.com a musím říct, že jsou moc zajímavé.
Ceny v září z Prahy začínají na 89 Eurech, ale s přestupy v obou směrech nebo bez přestupu 165 Euro se zmiňovaným Vuelingem nebo s ČSA.
Záleží na Vašich preferencích.
Pokud je hlavní kriterium odlet pouze z Prahy a bez přestupu, tak asi jedině výše uvedené možnosti.
Kdyby Vám nevadily přestupy, tak zkusit nakombinovat spoje např. u Ryanair, easyJet a třeba tak obohatit dovolenou o jinou destinaci.
Kamarádi z Prahy letěli s Ryanairem na Malorcu s odletem z Bratislavy. Může se to zdát možná trochu nešikovné, ale zastavit se na Malorce a pak si odskočit do Barcelony taky není špatné.
My jsme letěli do Barcelony z Vídně s Air Berlin za 100 Euro za jednu letenku, ale kupovali jsme je asi 10 měsíců předem. Pro náš klid to bylo takto výhodné, protože jsme si mohli v práci předem naplánovat dovolenou a i nabídka ubytování byla veliká a navíc cena u AirBerlin s časem stoupá. Když má člověk rodinu, už musí prostě kalkulovat jinak.
V Barceloně jsme byli sice jen na pár dní, ale pokud budete potřebovat nějaké tipy na ubytování, dopravu nebo jiné, ráda vypomůžu.

0 Citovat

Tak do barcelony bych nejel ani kdybych zato mel dostat penize.

0
4 reakce