Dneska mě trošku naštvala CK Akord, když mi napsala, že zájezd do Vadúzu prodávaný po Slevomatu se nebude konat kvůli nenaplnění autobusu. Přiznám se, trošku mi to hodilo vidle do mých plánů.Zkusil jsem si najít nějakou alternativní trasu, ale přes Rome2rio jsem nenašel žádný kloudný způsob, jak se tam dostat. Má někdo odsud nějaký lepší nápad než inženýři z r2r? .

Lichtenštejnsko pod 2000,- r/t ???

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Dneska mě trošku naštvala CK Akord, když mi napsala, že zájezd do Vadúzu prodávaný po Slevomatu se nebude konat kvůli nenaplnění autobusu. Přiznám se, trošku mi to hodilo vidle do mých plánů.

Zkusil jsem si najít nějakou alternativní trasu, ale přes Rome2rio jsem nenašel žádný kloudný způsob, jak se tam dostat. Má někdo odsud nějaký lepší nápad než inženýři z r2r?

0

No, co si budem povídat, Lichtenštejnsko je z ČR dostupné opravdu bídně. Nejlepší možnost je ale určitě vlak, řešit klasicky přes eshop ČD, ale alespoň 14 dní dopředu. 


Zpáteční jízdenka Praha - Feldkirch s jedním přestupem v Linci vyjde na 1010 Kč přes den (jede se ale 9 a tři čtvrtě hodiny), alternativně nočním vlakem za 2910 Kč/zpáteční/lůžko - bez přestupu.

Z Feldkirchu pak jezdí do Lichtenštejnska už běžné busy MHD (tuším páteřní linka 11, která projede celou zemí od severu k jihu).

0 Citovat

Ak sa nepodarí kúpiť cez ČD, potom je ešte alternatíva kúpiť cez www.oebb.at za 29€/jedna cesta na trasu Wien - Feldkirch. Platí na denný aj nočný vlak. Spred staničnej budovy chodia busy v polhodinovom takte za pár €.

0 Citovat

Díky :) Tipy si uložím do záložek. Původně to mělo být přes víkend a tohle nejspíš dám jen v týdnu. 

0
3 reakce