Ahoj,ráda bych se zeptala, jestli když chceme letět v září cca na dva týdny na krétu (dva lidi, ideálně s odbaveným zavazadlem), tak jestli má smysl ještě čekat nebo kupovat teď. Našla jsem aktuálně letenky kolem 7000kč, a tak by mě zajímalo, jestli je možné jít s cenou i níže, zejména když už to bude mimo sezonu ;)Předem děkuji moc za odpověď! :)S přáním hezkého dne,Liduš  .

Kréta v září

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj,


ráda bych se zeptala, jestli když chceme letět v září cca na dva týdny na krétu (dva lidi, ideálně s odbaveným zavazadlem), tak jestli má smysl ještě čekat nebo kupovat teď. Našla jsem aktuálně letenky kolem 7000kč, a tak by mě zajímalo, jestli je možné jít s cenou i níže, zejména když už to bude mimo sezonu ;)


Předem děkuji moc za odpověď! :)

S přáním hezkého dne,
Liduš 

0

Za 7000,- bych měl problém s Asií nebo US v sezóně:-) Já bych tedy určitě čekal a hledal. Schmerzengrenze je 2000 max.

0 Citovat

Taky záleží odkud chceš/můžeš letět, z Německa či Polska se i teď dá dostat na nějakých 5000. A last minute chartery jdou i pod 2000. Jinak last minute zájezdy na Krétu z Prahy jsou kolem 9000 Kč, což je samozřejmě také varianta.

0 Citovat

Presne, v septembri na Krétu budú last minute All inclusive kľudne pod 10 tisíc. A ked už kupovať separatne letenky tak  jedine cez dopredaj charterových letov, ktoré budú okolo 2 tisíc.

0 Citovat

Zalezi jak moc chces planovat dopredu, 7000k je standardni cena, driv za ne chtel TravelSer 9000..


Jinak za 9k se da z Prahy letet businessem se *A pres FRA nebo ZRH.. :)


Ja tam planuju taky letet v zari, tak se tam uvidime :)
0 Citovat

přemýšlím o Krétě na přelomu srpna a září a pohybuje se to 2000-3000 zpáteční. většinou z Německa (Berlín nejčastěji)

0 Citovat

Ahoj Edith, 

Díky za komentář!  ;) můžu se zeptat, s jakou aerolinkou? 
Díky ;)
L

0 Citovat

lidus_pata napsal(a):

Ahoj Edith, 

Díky za komentář!  ;) můžu se zeptat, s jakou aerolinkou? 
Díky ;)
L


to jsou standardní ceny Easyjet a Ryanair bez odbaveného zavazadla
0 Citovat

Tak jak pise cali  za 7000 ..? to jako i s ubytovanim pro dva na tyden a jidlem a pujcenim auta  ? =))  ale vazne  , chartery  2-3 tisice  bych porovnal s Ryanairem nebo EasyJet , pripadne dalsimi , samozrejme ne z CR  , sledoval bych dost Polsko ,,,tam se zacinaji dit zajimave veci .. na reakci  O Learyho ze presune  od podzimu 6 letadel z Dublinu  do Polska reagoval Wizz 20 % slevou Krera bude jiste cenove dobra i z Nemecka

0
8 reakcí