Dnes jsem našla letenky do Bangkoku za 12.500 s Qatar airways z Prahy a chtela bych se zeptat, jestli mám ještě čekat na jiné nabídky nebo to vzít. Chtela bych jet z Prahy, qatar nebo emirates a období leden-březen. Budu šťastná za jakoukoliv radu! 😊 .

Letenky do Thajska (Qatar nebo Emirates)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Dnes jsem našla letenky do Bangkoku za 12.500 s Qatar airways z Prahy a chtela bych se zeptat, jestli mám ještě čekat na jiné nabídky nebo to vzít. Chtela bych jet z Prahy, qatar nebo emirates a období leden-březen. Budu šťastná za jakoukoliv radu! 😊

0

Pokud je podmínka Qatar nebo Emirates, tak je lepší si vybrat aktuálně za těch 12,5 tis. a mít jistotu :) Pokud by podmínka aerolinky nebyla, je šance na nižší ceny... Však o víkendu tu bylo Thajsko za 8 tis., tedy s návratem do Frankfurtu.

0 Citovat

Dekuju za odpoved! :) ja bych spis chtela zkusit letadla jako A380 nebo dreamliner, proto ty společnosti. Ale nechci zas o pul roku nejak prohloubit. :) 

0 Citovat

Prosím chtěla bych využít letenky z Prahy na Phuket s přestupem v Doha a využít možnost hotelu. Zkoušela jsem zarezervovat přes Qatar A. ale pak jsem si nebyla jistá, zda ten hotel opravdu budu mít. 

Pokud budu rezervovat přes vás, jak si opravdu ošéfovat, aby ubytování bylo? dík H

0 Citovat

Program Qatar Plus platí aktuálně pro cesty do 31.12.2018. Hotel zdarma se vztahuje pouze na první noc pro přestupy delší 12 hodin. Takže pokud splňujete to, že letíte ještě letos a budete mít jednu noc v Dauhá, na https://discoverqatar.qatarairwa.../plusqatar si jednoduše s rezervačním kódem vyberete hotel a zarezervujete si jej :)

0 Citovat

díky za odpověd. No já už teda jsem před platbou na stránkách QATAR A, ale trochu mám obavy, aby ten hotel stoprocentně byl. 

Nemůžu tam nikde najít, že platbu můžu provést později - zarezervovat si letenky.  Nebo blbě koukám?


0 Citovat

Na webu aerolinky musíte zaplatit hned.

0
6 reakcí