Zdravím,potřebuji na listopad koupit letenku praha -> dubaj a díval jsem se přes skyscanner že čsa nabízí přímé lety za zajímavou cenu. Nicméně když jdu přímo na web čsa letenky tam jsou za cca 4K a přes skyscanner se proklikám na tripair.cz kde je cena 2,8K. Můj dotaz zní jaký je rozdíl v tom, když letenku koupím na tomto portálu protože jsem tak nikdy neučinil vždy jsem nakupoval přímo u letecké společnosti. Konkrétně mě zajímá zda máte někdo zkušenosti s tímto portálem tripair.cz a druhý dotaz je na co si dát pozor pokud letenku přes jakýkoliv portál koupím např. reklamace apod..Moc díky za odpovědi. .

Zakoupení letenky u letecké společnosti vs vyhledávač letenek

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Zdravím,


potřebuji na listopad koupit letenku praha -> dubaj a díval jsem se přes skyscanner že čsa nabízí přímé lety za zajímavou cenu. Nicméně když jdu přímo na web čsa letenky tam jsou za cca 4K a přes skyscanner se proklikám na tripair.cz kde je cena 2,8K. Můj dotaz zní jaký je rozdíl v tom, když letenku koupím na tomto portálu protože jsem tak nikdy neučinil vždy jsem nakupoval přímo u letecké společnosti. Konkrétně mě zajímá zda máte někdo zkušenosti s tímto portálem tripair.cz a druhý dotaz je na co si dát pozor pokud letenku přes jakýkoliv portál koupím např. reklamace apod..


Moc díky za odpovědi.

0

https://www.cestujlevne.com/disk...na-letence

0 Citovat

No já dnes byla nucena přes Nusatrip dva přelety koupit, ale jedná se o levné lety v Inodnesii. Jinde mi to nešlo uhradit kartou. Tak snad nás nečeká nemilé překvapení :-/

0 Citovat

Tak především ten let je ve skutečnosti operován Travel Servisem a ne ČSA, ačkoliv se to tak tváří. Pokud chceš jenom jednosměrnou a ještě k tomu přímý let, tak to klidně na tom tripair kup. Tohle je zrovna případ, kde z mého pohledu převažuje úspora na možným rizikem.

0
3 reakce