Ahoj , Sháním letenky pro skupinu 7 lidi na Martinik v termínu 27.dubna – 11.května 2019 ( sobota – sobota, možno i +/- 1 den). Čekal jsem teď v září a říjen, zda nebude slevová akce od Air France (jako byly minulé roky) a zatím nic není. Má význam ještě čekat nebo raději koupit nyní za cenu cca 18 000 Kč ?     Jakou druhou možnost vidím koupit letenek z Paris -Orly od nizkonakladovky Level , ale neznam ji – jaká je zkušenost ? kolik stoji na této trasa extra zavazadlo ( cenu maji pouze od ..) ? a z Prahy do Parize koupit letenku třeba od Air France. Bohužel přímo na Paris – Orly létá jen Transavia , ale jen večer, tzn. by se muselo 1noc přespat - to nechci. Kolik je tedy třeba si rezervovat času na přesun z Paris (CHDG) na Paris (Orly) ? Případně jiný tip na tuto trasu ?  .

Praha (Wien) - Martinik

Založil ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj ,

Sháním letenky pro skupinu 7 lidi na Martinik v termínu 27.dubna – 11.května 2019 ( sobota – sobota, možno i +/- 1 den). Čekal jsem teď v září a říjen, zda nebude slevová akce od Air France (jako byly minulé roky) a zatím nic není. Má význam ještě čekat nebo raději koupit nyní za cenu cca 18 000 Kč ?

    Jakou druhou možnost vidím koupit letenek z Paris -Orly od nizkonakladovky Level , ale neznam ji – jaká je zkušenost ? kolik stoji na této trasa extra zavazadlo ( cenu maji pouze od ..) ? a z Prahy do Parize koupit letenku třeba od Air France. Bohužel přímo na Paris – Orly létá jen Transavia , ale jen večer, tzn. by se muselo 1noc přespat - to nechci. Kolik je tedy třeba si rezervovat času na přesun z Paris (CHDG) na Paris (Orly) ? Případně jiný tip na tuto trasu ?


0

Nemá smysl kupovat teď letenku na konec dubna 2019, klidně do konce roku/ledna počkejte jestli se neobjeví nějaká akce.  

Za 18,000 to koupíte i v únoru.

0 Citovat

Tak Level je klasický low-cost, je ale otázka, jestli opravdu do Karibiku je potřeba cestovat s odbaveným zavazadlem :) (to stojí 39 € v jednom směru). 

U Air France letos zklamali no, slevovou akci měli jen z Německa, z Prahy nic.

0 Citovat

Díky za info, ještě k tomu přesunu v Paříži - pokud budu kupovat letenky Air France do Paříže a pak od Level odděleně, kolik je třeba si nechat na bezpečný přesun mezi letišti ?

0 Citovat

Nenechával bych méně než 5 hodin. Reálně se to dá stihnout za 2 od přistání na CDG k check-inu na Orly, ale rezerva je v pařížských podmínkách nutností.

0 Citovat

Level hlavne velmi rad meni cas letov. Letim v DEC a prednedavnom mi zmenili let(niektore novembrove terminy rusili). Musel som kupovat novu pripojovu letenku, kedze nestiham prestup. Aktualne mam tiez medzi letiskami 5 hodin tak snad to uz vydrzi. Z Pariza sa daju ale pomerne lacno zohnat aj letenky od XL airways kde mas v cene aj podpalubnu bgg. Kvalita Airline je ale otazna

0 Citovat

Level má v poslední době moc pěkné nabídky. Byli jsme na Martiniku letos na přelomu února-března. Letenky jsem kupovala v prosinci u AirFrance z Prahy s přejezdem v Paříži, za cca 12 000 zpáteční. Bylo dobré, že vše bylo v rámci jedné letenky, tak jsme se nemuseli bát o přestup a měli jsme zdarma autobus mezi pařížskými letišti. V ceně bylo i velké odbavené zavazadlo.

0 Citovat

Pokud byste letěli o víkendu, tak bych let s Transavii na ORY večer předem nezavrhoval.  Jednak kvůli časové rezervě a za dvoulůžkový pokoj v hotelu jako je např. Ibis dáte ve dvou +- stejně jako za transfer CDG-ORY a zpět. 


Nelétá na Martinik náhodou i Air Caraibes a/nebo Corsair? 

0 Citovat

Lietajú / pred dvoma rokmi lietali/ obe spoločnosti

Nelétá na Martinik náhodou i Air Caraibes a/nebo Corsair? 

[/citace]

0
8 reakcí