Ahoj chci se zeptat a zároveň vás poprosit rádi bychom s přítelkyní letěli hned po vánocích někam do tepla okoupat se. Třeba hned od 25 nebo od 30 prosince a má otázka zní  l, myslíte že se objeví nějaké letenky na tohle období? Nebo že bychom zkusili dojet na letiště do Vídně a třeba by bylo někde volno? Je nám jedno kam někam do tepla egypt Asie Karibik za dobrou cenu. Díky moc za tlrady .

Letenka do tepla přes svatky

Založil ve fóru Hledám letenku

12 reakcí

Ahoj chci se zeptat a zároveň vás poprosit rádi bychom s přítelkyní letěli hned po vánocích někam do tepla okoupat se. Třeba hned od 25 nebo od 30 prosince a má otázka zní  l, myslíte že se objeví nějaké letenky na tohle období? Nebo že bychom zkusili dojet na letiště do Vídně a třeba by bylo někde volno? Je nám jedno kam někam do tepla egypt Asie Karibik za dobrou cenu. Díky moc za tlrady

0

jej, tak ty to teď chlape pěkně schytáš, tipuji, že několikrát za sebou... Ale abych nepsal jen offtopic - do Vídně  vyhlížet levné letenky nejezděte a akce ve vašem období pravděpodobně nebude.

0 Citovat

Proč nemá cenu vyhlizet levné letenky do Vídně ono to tak nefunguje? A co schytam jako že je to tu pořád řešené dokola? A akce žádná nebude jo? Takže si počkat a letět buď před svatkama nebo po? Diky

0 Citovat

Ne, takhle to opravdu nefunguje, pokud se pokusíte koupit letenku na poslední chvíli na letišti, obzvlášť po Vánocích a obzvlášť mimo Evropu, připravte si klidně několikanásobek toho, co stojí teď. A akce pravděpodobně nebude nikdy okolo svátků, tj. cca v období 10.12. až 15.1., kdy jsou obecně nejdražší letenky z celého roku.

0 Citovat

Na vánoční svátky, i po nich cestuje celý svět po celé zeměkouli, je to období pro letecké společnosti, kdy se dá vydělat opravdová halda peněz. Proto tomu odpovídají i ceny, nedávno jsem ale někdo házel Izrael či Jordánsko, tak bych se poohlížel tam. Jinak jet do Vídně je úplná volovina, takto to nefunguje už dobrou řádku let.

0 Citovat

taketo tema tu este nebolo, diky za zalozenie :) nepisu sa uz 90.roky, kedy vsetky lastminute si musel obehat po pesej zone. takze na letisku nebude tiez nic.

0 Citovat

tonic napsal(a):

taketo tema tu este nebolo, diky za zalozenie :) nepisu sa uz 90.roky, kedy vsetky lastminute si musel obehat po pesej zone. takze na letisku nebude tiez nic.

Mozna by se to melo presunout do rubriky Cestujeme dementne :) 

0 Citovat

Ale na druhou stranu nějaký LM pobyt typu Kanáry, Egypt by se najít mohl, ale na netu, ne na letišti.

0 Citovat

Případně omrknout LM zájezdy německých cestovek, to je taky často doporučovaný tip.


BTW vždy mě naštve, když tazatel neupřesní na jak dlouho, odkud, přibližný rozpočet.

0 Citovat

Jestli jste časově flexibilní, leťte třeba až druhý a pozdější týden v lednu a zaplatíte zejména u LM zlomek toho, co byste platili mezi svátky. 

Jezdit na letiště na blind je opravdu nesmysl, 90. léta skončila před skoro dvěma desetiletími:) Všechno se přesunulo na internet, kde si to můžete v klidu a teple domova vybrat a nabídka je mnohem širší. 

0 Citovat

No a nebo se vykašli na teplo, beztak tě za chvíli válení u vody začne nudit. Na Silvestra můžeš být i v New Yorku, s Norwegianem se tam dá letět za necelých 9tis. z Prahy. Sice hladolet, ale slečna bude určitě spokojená. Uvidí pupek světa, přes den shopping, v noci f*cking - co víc si přát než spokojenou přítulku  :-D :-D

A teď vážně - na lety do tepla už je docela pozdě, na přelomu roku obvzlášť. Jedině se intenzivně modlit a doufat v nějaký error. Regulerní akci v žádném případě nečekej.  :-/  Ale to už tu bylo řečeno několikrát, takže nic nového.
0 Citovat

muf2muf napsal(a):

v noci f*cking - co víc si přát než spokojenou přítulku  :-D :-D

Kvůli tomu snad nemusí až do New Yorku? Aspoň doufám...

0 Citovat

Vetsinou jsme travili v   posledni letech  konec roku na Kanarech , pokud vam staci  teplota  more  okolo 20 stupnu  a vzduch o  2-3 stupne vic,  tak  myslim ze by se porad  jeste  dalo neco sehnat, hlavne kdyz muzete v rozpeti vice dnu  volit odlet  a navrat  , odlet pujde najit snadneji, navrat hure  hned  po Novem roce ,ppzdeji by to zase mohlo byt lepsi,  je treba se divat po vsech letistich  i dal  v Evrope ne jen CR a okoli ..mozna ze  hur nez letenku  pujde sehnat  dobre ubytovani  , my jsme v tehle dobe voli  Lanzarote -Puerto del Carmen  nebo Fuerteventuru -oblast  mezi Cosa Calma  a Morro Jable   .v Pueto del Carmen  jsme byli  na Silvestra  3 x ,na Fuertevenure  1x v Costa Calma  a  2x v Esquinzo  , koupali jsme se pokazde  ,letenka tam se dala sehnnat  okolo  50-80 euo zpet  za 80 -120 euro  na osobu , z ruznych odletvych mist po Evrope

Akce mimo Evropu  na toto obdobi  byva zridka  , snad mozna  treba odlet 22[-24.12 a pak navrat  nekdy za 14 dnu,

Treba by se jeste mohla  sehnat Dubaj a pak prejet  busem do Omanu   udelali jsme  to na prelomu 2016/2017   3 dny  Dubaj  7 dnu Oman  vzduch 28 more  26

Vseobecne by  se mohl  najit levneji let  24.12. a navrat 1.1. , alespon v Evorpe  , leteli jsme takto Kypr 

Druha vec je, jestli se na ten termin nevykaslat  a neletet nekam ted  v listopadu  a  do pulky prosince  a pak az  kolem poloviny ledna
0
12 reakcí