Dobrý den,chtěla bych letos v říjnu vyrazit na týden do Izraele. Protože poletím sama, ráda bych letěla přímo do Tel Avivu, kde budu cca polovinu pobytu a druhou půlku bych věnovala Jeruzalému. Aktuálně, když procházím různé weby, nacházím nejlevnější zpáteční letenku za 4.888,--czk. Dá se z Vašich zkušeností sehnat na toto období letenkě výrazně levnějí? Doporučili byste počkat? Nerada bych koupila a pak zjistila, že jsem tam mohla letět za polovinu :-).Děkuji za jakékoliv typy, jsem cestovatelský začátečník a mám za sebou zatím jen samostatnou cestu do Krakowa :-D .

IZRAEL - Tel Aviv říjen 2019

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Dobrý den,

chtěla bych letos v říjnu vyrazit na týden do Izraele. Protože poletím sama, ráda bych letěla přímo do Tel Avivu, kde budu cca polovinu pobytu a druhou půlku bych věnovala Jeruzalému. Aktuálně, když procházím různé weby, nacházím nejlevnější zpáteční letenku za 4.888,--czk. Dá se z Vašich zkušeností sehnat na toto období letenkě výrazně levnějí? Doporučili byste počkat? Nerada bych koupila a pak zjistila, že jsem tam mohla letět za polovinu :-).

Děkuji za jakékoliv typy, jsem cestovatelský začátečník a mám za sebou zatím jen samostatnou cestu do Krakowa :-D

0

Kupovat letenku za 5,000 Kč deset měsíců předem je hloupost.  Počkejte klidně do létá.

0 Citovat

Děkuji, já měla v hlavě zarytou "poučku", letenky co nejvíce dopředu, ubytování co nejkratší dobu před, ale asi je to jen dogma, které není 100% platné :-)

0 Citovat

U obou to může být tak, ale i přesně naopak :) 

0 Citovat

Určitě je ještě čas. My letěli za 1500/od RT přes Vánoce. Z Katovic s Wizzair.

Izrael je super. Užijte si to

0 Citovat

Dobré ceny do Tel Avivu mívá také LOT z Wroclawi. 

0 Citovat

Děkuji všem, budu ráda i za jakékoliv jiné užitečné rady, které Vás napadnou :-)

0
6 reakcí