Ahoj, S kamarády jsme se rozhodli letět na par dni do Skotska. Období nejlépe druhy nebo třetí týden v říjnu. Koukal jsem ze ceny letenek nejsou vůbec zle, ale přesto bych se rad zeptal. Jestli se dá očekávat nějaká akce, výprodej apod. Zdali je let v tomto období dobrý kvůli počasí , dle statistik ano. A zdali je cena kolem těch 3k asi nejlepší co se dá sehnat, když nepočítám Poznan v Polsku za 2k. Druhy,třetí týden v říjnu - nejlépe přes víkend typu čtvrtek až pondělí - odlet z Prahy Díky za odpověď .

Letenky Skotsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

5 reakcí

Ahoj,

S kamarády jsme se rozhodli letět na par dni do Skotska. Období nejlépe druhy nebo třetí týden v říjnu. Koukal jsem ze ceny letenek nejsou vůbec zle, ale přesto bych se rad zeptal. Jestli se dá očekávat nějaká akce, výprodej apod. Zdali je let v tomto období dobrý kvůli počasí , dle statistik ano. A zdali je cena kolem těch 3k asi nejlepší co se dá sehnat, když nepočítám Poznan v Polsku za 2k.

Druhy,třetí týden v říjnu - nejlépe přes víkend typu čtvrtek až pondělí - odlet z Prahy

Díky za odpověď

0

Easyjet v minulosti mel pravidelne slevy ca 20-25%, ktere nabizel na zacetku zari pro lety v zari, rijnu a listopadu. Jak bude vypadatat cena v zari oproti cene dnes nedokazu rict.

0 Citovat

Ty ceny tam moc dolů nepůjdou! Akci má aktuálně jet2.com s 20% slevou. EasyJet sice občas vykouzlí nějakou akci, ale ty letenky do té doby zase povyrostou, takže se stejně bavíme o případné slevě v desítkách korun.

http://airixo.com/cs/letenky/ceska-repu ... ni?stops=0

0 Citovat

Pokud nenajdeš cenově výhodnou, můžeš využít levných letů do Londýna a z něj megabusem na sever... Mě se ta cesta moc líbila, je tam krásně vidět proměna té krajiny..

0 Citovat

Ahoj, 

má někdo tipy, jak se nejlevněji v letošní letní sezóně (květen - září) dostat letecky z Prahy do Glasgow/Edinburghu? Jet2 a Ryanair vychází nejlépe?

0 Citovat

ještě zkus easyjet

0
5 reakcí