Ahoj, sháním letenku na Mauritius ted v sezoně, existuje nějaka nerujnujici varianta ? diky Tomas .

Mauricius

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

8 reakcí

Ahoj, sháním letenku na Mauritius ted v sezoně, existuje nějaka nerujnujici varianta ? diky Tomas

0

Ne smiley

0 Citovat

Ahojte, v listopadu mě čeká pracovně/dovolenkový pobyt na Mauriciu. Objedu všechna letoviska na ostrově a plánuju si rozhodně vzít masku na šnorchlování. Dokáže někdo doporučit nejkrásnější místo na šnorchlování? A dá se šnorchlování na Mauriciu srovnat s tím na Maledivách? Díky:)

0 Citovat

Ahoj v dubnu 2.4. Do 10.4 letime na mauricius, z prahy s prestupem v parizi celkem se toho bojime je to obrovske letiste kde budeme poprve tak by sme radi vedeli zda nema nekdo stejnou cestu ze by sme to sfoukli spolu a pomohly si navzajem 😆😊😊

0 Citovat

barbora.knyblova1996 napsal(a):

tak by sme radi vedeli zda nema nekdo stejnou cestu ze by sme to sfoukli spolu a pomohly si navzajem 😆😊😊

Jen jsem se tak zamyslel, jak by to pomáhani vypadalo.Pokud hledas nekoho zkušeného, tak ten jaksi pomáhat při orientaci na letišti nepotřebuje.Jestli ale hledas nekoho takového jak jsi ty, tak to zase nedává smysl v tom, ze ti asi k ničemu nebude.Snad jen ze vás bude víc zmatenych. Jen taková sobotní úvaha ;-)

Jinak pokud mas dostatek času na přestup, tak se není čeho obávat. Muzes si najít treba tady diskuze o přestupu v Paříži směr Mauricius,abys měla představu jak to chodí v Paříži.Uz se tady  diskutovalo několikrát :)


0 Citovat

Treba se chce ztratit spolecne 😂

0 Citovat

a tak vzdy je moznost ze nestihnu prestup v Parizi a potom sa tam rozdelia :(

0 Citovat

Pro Pariz jsou dve podstatne veci , mit dost casu na prestup a aby nebyla stavka , protoze dostatek casu  nebyl a stavka u Francouzu  muze byt kdykoliv , tak  jsem vybral pro cestu na Mauritius  tam let pres Amsterdam a az zpet Pariz. slo o akci KLM . jinak Eurowings  ma  z Mnichova  primy let ,ale kdyz uz je vybrano ,tak  prostudovat  planek letiste , a pocitat s  tim jejich  kruhovym systemem autobusu a ne zrovna pochopitelnym a necekanym secuity ,mozna opacne to bude jinak ,myslim ze nam ten prestup trval  hodinu a pul ..mozna dve.

0 Citovat

Ahoj, teď v únoru jsme byli na dovolené na Mauriciu, pokud by Vás něco zajímalo, pište :-)

0
8 reakcí