Zdravím,nemáte někdo tip na letenky na  19.4 - 22.4? Na destinaci moc nezáleží. Děkuji. .

Tip na letenku - 19.4 - 22.4

Založil ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Zdravím,


nemáte někdo tip na letenky na  19.4 - 22.4? Na destinaci moc nezáleží. Děkuji.

0

Azair, kiwi a potom kúpiť priamo cez leteckú spoločnosť. Na veľkú noc by chcel každý letieť niekam...

0 Citovat

Velikonoce = zadne levne letenky...

0 Citovat

O Velikonocích, Vánocích a letních prázdninách by chtěl lítat každý. Aerolinky to vědí, a proto na ně nejsou (skoro) žádné levné letenky.

0 Citovat

Jenom uplne offtopic, co je pro vas vlastne levna letenka po Evrope? Pokud s tim clovek kalkuluje dopredu a nakupuje v dobe, kdy ma aerolinka nejnizsi ceny, napr. UIA rok, Ryan 1-3 mesice, tak se vzdy da najit dobra letenka za cenu dejme tomu horni strop 1,5k, a to vcetne Velikonoc, patecne-pondelnich svatku apod. Jen se ptam, nic vic, protoze kazdej pise, ze je to dogma, i kdyz to neni ta uplna pravda. Samizrejme je jasny, ze na Velikonoce uz je ted ppzde.

0 Citovat

a este potom nezabudnut na ceny ubytka pocas velkej noci

0 Citovat

A kolikrát i mraky lidí.

Třeba velikonoční Řím bude praskat ve švech.


0 Citovat

Porad asi nabidka bude prevysovat poptavku  .letos jsem pres  Velikonoce v CR  a  kupoval jsem letenku  pres Standsted  za 18 euro a  10 liber ,pravda ne ze dne na den , ale uz drive   i tak si myslim , ze pokud  je moznost letet nekam o nejaky den drive nez v patek  , tak  porad pujde neco levneho najit. horsi to pak je z navratem, je to stejne jak po Novem roce . let tam  se rozdeli do vice dnu a zpet pak se to nahusti ..ale nevzdaval bych to

0
7 reakcí