Ahoj, hledám nějaké výhodné letenky do Indie, nejlépe do Dillí, ale může být i Mumbai nebo Goa.' Termín odletu: kdykoli během druhé poloviny července ideálně 17.7-27.7. Návrat 6.9. nebo 7.9. Letenka by mohla být i multicity. Odlet nejlépe z Prahy, ale cokoli v okolí ČR pokud bude letenka výhodná nevadí. Nejlépe mi zatím vychází Turkish do Dillí za 12-13 tis. Hledal jsem na známých vyhledávačích jako Pelikan, Letuška, tady na stránkách, zkoušel jsem i Flydubai a Azair. Díky moc za případné tipy i na vyhledávače. .

Indie - letenky léto 2019

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj, hledám nějaké výhodné letenky do Indie, nejlépe do Dillí, ale může být i Mumbai nebo Goa.'

Termín odletu: kdykoli během druhé poloviny července ideálně 17.7-27.7.

Návrat 6.9. nebo 7.9. Letenka by mohla být i multicity.

Odlet nejlépe z Prahy, ale cokoli v okolí ČR pokud bude letenka výhodná nevadí.

Nejlépe mi zatím vychází Turkish do Dillí za 12-13 tis.

Hledal jsem na známých vyhledávačích jako Pelikan, Letuška, tady na stránkách, zkoušel jsem i Flydubai a Azair.

Díky moc za případné tipy i na vyhledávače.

0

Mas bohuzel blbej odlet (hlavni sezona), takze bych neocekaval velky zazraky - jestli v te TK letence mas kufr tak bych do toho mozna prastil.. Obecne ti za tech poslednich par let co jsem byl v Indii casto vic nez doma (vcetne jednoho roku vcelku na work permitu) a naletal jsem tam toho celkem hafo, tak nejlevnejsi letiste z naseho okoli je jednoznacne DEL (New Dehi) - Goa je vetsinou nesmyslna (pokud nam panbuh nenadeli nejakej error) s hromadou prestupu - jedine smysluplne letiste na odlet do Goa je podle me Londyn, ale ten s priskokem nedava moc velky smysl.. Bohuzel uz se kvapem blizi tvoje datum odletu - kouknul bych se urcite jeste pres skyscanner, jestli neobevis nejaky zazrak - ale moc bych tomu nedaval..


Punkova varianta je koupit v akci lowcost do Dubaje a pak se soupnout nejakym regionalnim lowcostem do Indie - zalezi jak moc preferujes pomer cena / pohodli.. Urcite bych ale zkusil jeste kouknout z Mnichova / Vidne - parkrat jsem narazil na vyhodne letenky s Air France nebo Luftwaffe - chce to ale dlouhodobe to monitorovat nez na neco narazis - moc casu uz ti nezbyva.. ;)


Jen pro srovnani - loni jsem letel v cervenci na posledni chvili z Prahy do Bengaluru (14 dnu pred odletem) a platil jsem Emiratum za economy (ten nejlevnejsi tarif) 22k.. :(

0 Citovat

Pokud bys sis mohl dovolit přiletět až 10.9. nebo 11.9. a chtělo by se ti do Budapeště, tak při odletu 18.7.  má UIA letenku za 10-10,5k Kč. Ale chápu, že už to je asi dost ústupků, ale ta varianta tam je :D Navíc na cestě zpět je tam denní přestup v Kyjevě.

S termínem odletu se dá relativně posunout, ten levný přílet je až od toho 10.9.

Cena z Prahy z UIA začíná kolem 12,4k, při příletu 11.9. tam ani nejsou tak šíleně douhé přestupy. Tam už se ale asi více vyplatí TK za 12.7k.

0 Citovat

S TK se to, si myslím, dá kombinovat i jako OJ s Bombají

0
3 reakce