Ahojte, hledám na březen 2020 nějakou zajímavou variantu cesty do JV Asie. Loni jsme s manželkou našli tady na Cestujlevne tip na následující kombinaci:Praha - Istanbul - Praha (5.11. tam, 26.11. zpátky) s Turkish Airlines a mezi to vložené s Air Astana: Istanbul - Kuala Lumpur a Bangkok - Istanbul. Tohle celé vyšlo cca na 14 000 pro jednoho.My jsme si do toho ještě něco přidali, takže mezi odletem z Istanbulu a návratem tam to vypadalo takhle:Istanbul - Kuala Lumpur - Langkawi - Ko Lipe - Bangkok - Astana - IstanbulNo a na jaře bychom chtěli absolvovat nějaký podobný cca třítýdenní výlet, tentokrát zahrnující destinace jako Vietnam, Hong Kong a Filipíny. S tím že cestou tam nebo zpátky můžeme zase zařadit pár dní ve městě, jako byl loni ten Istanbul nebo Astana, typově Doha, Muscat, Tbilisi,...Nevíte jak nejlépe najít takovouhle multicity kombinaci, která by byla cenově zajímavá? Nemáme pevně stanovené ani destinace, ani jejich pořadí nebo délku pobytu v nich, jsme zatím flexibilní. A samozřejmě si můžu prostě vymyslet itinerář, ten naklikat a koupit, ale třeba kdybych trochu změnil pořadí, nějakou destinaci přidal nebo vypustil, tak je najednou cena o třetinu nižší. Ale nevím, jak k tomu přistoupit :-) .

Zajímavá multicity cesta do JV Asie

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahojte, hledám na březen 2020 nějakou zajímavou variantu cesty do JV Asie. Loni jsme s manželkou našli tady na Cestujlevne tip na následující kombinaci:


Praha - Istanbul - Praha (5.11. tam, 26.11. zpátky) s Turkish Airlines a mezi to vložené s Air Astana: Istanbul - Kuala Lumpur a Bangkok - Istanbul. Tohle celé vyšlo cca na 14 000 pro jednoho.


My jsme si do toho ještě něco přidali, takže mezi odletem z Istanbulu a návratem tam to vypadalo takhle:

Istanbul - Kuala Lumpur - Langkawi - Ko Lipe - Bangkok - Astana - Istanbul


No a na jaře bychom chtěli absolvovat nějaký podobný cca třítýdenní výlet, tentokrát zahrnující destinace jako Vietnam, Hong Kong a Filipíny. S tím že cestou tam nebo zpátky můžeme zase zařadit pár dní ve městě, jako byl loni ten Istanbul nebo Astana, typově Doha, Muscat, Tbilisi,...


Nevíte jak nejlépe najít takovouhle multicity kombinaci, která by byla cenově zajímavá? Nemáme pevně stanovené ani destinace, ani jejich pořadí nebo délku pobytu v nich, jsme zatím flexibilní. A samozřejmě si můžu prostě vymyslet itinerář, ten naklikat a koupit, ale třeba kdybych trochu změnil pořadí, nějakou destinaci přidal nebo vypustil, tak je najednou cena o třetinu nižší. Ale nevím, jak k tomu přistoupit :-)

0

Přistup k tomu jako chlap.

0 Citovat

Doporučuji jako základ open-jaw letenky s Qatar a udělat si stopover v Doha. Přeskoky v JV Asii pak místními lowcosty. Z letišť PRG/VIE/BUD jsou tam na příští rok mraky letů někde na úrovni 13tis Kč. 

Je vhodné si vytipovat zájmové destinace a následně projít/proklikat mezi čím lítají lowcosty levně a přímými lety. Potom se na to snažit navázat ty "dálkové". 

Letos v zimě jsme třeba koupili VIE-CNX / SIN-VIE (se stopem v Doha na cestě zpátky) a k tomu přelety CNX-HKT-SIN. Volba padla na Phuket proto, že to byla v zásadě jediná  Thajská plážová lokalita kam se dalo bez přestupu doletět z CNX a pokračovat do SIN. 

0
2 reakce