ahoj, poraďte mi prosím letenky ideálně z prahy. Ale klidně i vie, muc, txl a kdyžtak i někde dál z evropy, kam mužu levně doskočit, jako třeba londýn. Do peru a návrat zpět z ekvádoru (raději UIO než GYE).let tam do peru mezi 3.12 a 10.12.let zpět z ekvádoru co nejdřív po 3.1., ale zase aby ta cena byla rozmnější, tka se dá i o týden pozdějiděkuju moc :) .

Peru a Ekvádor přes vánoce

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

ahoj, poraďte mi prosím letenky ideálně z prahy. Ale klidně i vie, muc, txl a kdyžtak i někde dál z evropy, kam mužu levně doskočit, jako třeba londýn. Do peru a návrat zpět z ekvádoru (raději UIO než GYE).

let tam do peru mezi 3.12 a 10.12.

let zpět z ekvádoru co nejdřív po 3.1., ale zase aby ta cena byla rozmnější, tka se dá i o týden později

děkuju moc :)

0

https://www.skyscanner.cz/doprav...ref=home#/

0 Citovat

Ahoj, nemáte někdo prosím aktuální info o situaci v Ekvádoru? Rádi bychom se v prosinci vypravili do Quita a projezdili zemi, ale trochu mě znervozňuje nouzový stav v zemi a údajné nepokoje a také, že "MZV ČR doporučuje cestovatelům důkladně vážit nezbytnost cest do země": https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestuj..._zemi.html. Vypadá to ale, že už jde o dlouhodobější stav a že by snad nemuselo takové nebezpečí hrozit, i dle zpráv ze země, co sleduju. Díky za ino:)

 

0 Citovat

Nemám aktuální info, ale věřil bych spíš než MZV tomuto a podle toho to vypadá aktuálně v pohodě (na poměry Jižní Ameriky tj. některým radám, na co si dávat pozor, je dobré věnovat pozornost) kromě oblastí, kde byly problémy i před 10 lety v době mé 2měsíční cesty křížem krážem po Ekvádoru: https://www.gov.uk/foreign-trave...ce/ecuador

1
3 reakce