Ahoj, v rámci tripu, který jsem u vás přes pár měsící pořídil ( http://bit.ly/UmfAat ) bych se rád mrknul i na Hawai (max. 7 dnů, termín začátkem března 2015, ideálně routing LAX - HNL), nemáte prosím typ na nějaké US forum, nebo blog podobný tomu vašemu, na kterém bych mohl výhodné nabídky sledovat? Pátral jsem, ale krom flyertalk.com jsem nic neobjevil. Předem díky Jirka .

Letenky LAX - HNL

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj,
v rámci tripu, který jsem u vás přes pár měsící pořídil ( http://bit.ly/UmfAat ) bych se rád mrknul i na Hawai (max. 7 dnů, termín začátkem března 2015, ideálně routing LAX - HNL), nemáte prosím typ na nějaké US forum, nebo blog podobný tomu vašemu, na kterém bych mohl výhodné nabídky sledovat? Pátral jsem, ale krom flyertalk.com jsem nic neobjevil.

Předem díky

Jirka

0

V Americe to funguje s letenkovými akcemi trochu jinak imho. Docela dobrý týdenní newsletter s akčními letenkami rozesílá http://www.nomadicmatt.com/. Nicméně nejlepší je si hledat různá spojení v různých termínech z různých odletových letišť sám - kombinuj Expedia.com, Orbitz.com a Kayak.com. Zvlášt mimo sezónu lze do HNL získat letenky za solidní peníz. Btw. Často se vyplatí kombinace letenky a hotelu, my jsme takto měli zpáteční letenku z LAX do HNL a moc pěkný 4* hotel přímo na Waikiki za nějakých 14 tisíc na 5 nocí na osobu (přes Expedii).

0
1 reakce