Ahoj,hledáme s manželkou letenky do Jižní Ameriky na cca měsíc. Nejdříve můžeme odletět 21.12. Nejpozdější návrat 24.1.2020. Neměl by někdo tipa na levné letenky? Klidně okruh nebo s nějakým stopoverem na 2 dny.Díky za rady :)  .

Jižní Amerika Od 21.12 na měsíc

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj,

hledáme s manželkou letenky do Jižní Ameriky na cca měsíc. Nejdříve můžeme odletět 21.12. Nejpozdější návrat 24.1.2020. 


Neměl by někdo tipa na levné letenky? Klidně okruh nebo s nějakým stopoverem na 2 dny.


Díky za rady :) 

0

Vsechny vlakna musis zaplnit??

0 Citovat

Zalezi co chcete v jizni Americe videt,ja tam byl od vanoc  do dubna ,ovsem je to  17 let  takze  to  uz jsou hodne neaktualni informace ,ale treba jen pro inspiraci . letel jsem z Dublinu pres  Madrid  do Buenos Aires , pak sjel pres Argentinu az do Patagonie  a pak cesta pres Chile ,.Bolivii  Peru,Equador a  pak pres Bogotu na Miami

Dneska je spousta jinych moznosti, ja chtel puvodne do Brazilie ,ale nakonec okolnosti  rozhodly jinak   jen me tak napadlo, ze tehdy  byla  problemova situace  v  Argentine  a dnes  je to v Chile
0 Citovat

To je vám fakt jedno, kam to bude a hlavně aby byla levná letenka? Není to vhodné období na nějakou akci a je to zanedlouho. Zběžně jsem se podíval na pár datumů na skyscanner a z Prahy do Ria se dá sehnat zpáteční za 16500 Kč (i přes Student Agency). To se vám zdá moc? Celý měsíc můžete strávit cestováním jen po Brazílii, ale bude to chtít přikoupit i nějaké domácí lety.

Nebo si najděte multi city letenku, třeba tam Rio a zpět z Buenos Aires, což na CL máte i pod 20000 Kč. Cestou navštívíte Iguazú.

0
3 reakce