Zdravím, máte nějaký dobrý tip na slušnou aplikaci pro hlídání různých "hot akcí" a letenek? Používal jsem aplikaci "Nejrychlejší letenky", ale od nějaké doby mi přestala rozumně fungovat. Zkoušel jsem si ji znovu předplatit, abych mohl využívat pokročilé funkce a sledovat jen akce na místa, které mne zajímají. Nicméně to asi nějak nefunguje, či to mám rozbité. Takže hledám náhradu.   Co používáte? jaké máte zkušenosti? Hledám hlavně něco, kde si nadefinuju lokace - co mne zajímají a tím budu mít i tak nějak filtr...    díky za rady. Lukáš  .

Aplikace na hlídání letenek?

Založil ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Zdravím, máte nějaký dobrý tip na slušnou aplikaci pro hlídání různých "hot akcí" a letenek? Používal jsem aplikaci "Nejrychlejší letenky", ale od nějaké doby mi přestala rozumně fungovat. Zkoušel jsem si ji znovu předplatit, abych mohl využívat pokročilé funkce a sledovat jen akce na místa, které mne zajímají. Nicméně to asi nějak nefunguje, či to mám rozbité. Takže hledám náhradu.

 

Co používáte? jaké máte zkušenosti? Hledám hlavně něco, kde si nadefinuju lokace - co mne zajímají a tím budu mít i tak nějak filtr... 

 

díky za rady.

Lukáš

0

Google flights? :) 

0 Citovat

@tmx - Google flights je často nanic, když ti nezobrazuje spojení low costy;)

0 Citovat

Flightor 

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

@tmx - Google flights je často nanic, když ti nezobrazuje spojení low costy;)

Nevím jaké nezobrazuje, ale na Ryanair, Easyjet, Volotea, Vueling, Wizz a Jet2 jsem ho používal.

Samozřejmě vhodné je to jen pro celkem konkrétní požadavky, jinak se člověk u zadávání sledování letů ukliká. 

0 Citovat

Feedly - není to přímo aplikace určená na letenky, ale RSS čtečka, kam zadáš stránky s tipy na letenky a ono to aktualizuje a dělá seznam. Na netu jde najít návod k nastavení a seznam doporučených stránek. 

0 Citovat

Díky za rady, vyzkouším.

0
6 reakcí