Podle několik (snad) dobře informovaných lidí z okolí, by měl dnes kolem poledne (EDT času) WH oznámit, že se od Listopadu otevírají hranice USA pro očkované cestující z EU/UK. Z logických důvodu tady dlouho nebyly akční letenky do USA, ale nenašlo by se ještě něco rychle v C na západní pobřeží?  .

USA otvírá hranice pro očkovaný cestující od Listopadu

Založil ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Podle několik (snad) dobře informovaných lidí z okolí, by měl dnes kolem poledne (EDT času) WH oznámit, že se od Listopadu otevírají hranice USA pro očkované cestující z EU/UK. Z logických důvodu tady dlouho nebyly akční letenky do USA, ale nenašlo by se ještě něco rychle v C na západní pobřeží?

0

Konečně! Již bylo na čase:)

https://eu.usatoday.com/story/tr...357843002/

0 Citovat

Presne tak, zavolejte na 5tou Ave at pripravej na listopad zasoby, I am coming.. ;)

 

Ad C na zapadni pobrezi - na jaro sem videl naky pecky okolo 40k, ale ted na listopad to je docela bida, asi vezmu nejaky PE - chtel jsem utratit 32k czk voucher od Priceline na BA, ale nic sem nenasel - kdyz neco objevim, postnu sem.. ;)

0 Citovat

V C neviem, ale keď sa pohráte s termínami v SAS plus tarife (ich veľmi hodnotná PE), nájdete VIE - SFO aj okolo 900 €/osoba return, čo si myslím, že nie je zlé. Refundable a rebookable. Mám to takto kúpené na máj 22.

0
3 reakce