Ahoj, v březnu máme letět na Ukrajinu a vzhledem k momentální situaci to úplně nevypadá. Vzhledem k tomu, že spousta zemí EU včetně ČR nedoporučuje svým občanům cesty na Ukrajinu, je nějaká šance získat refund zpět v plné výši? Případně až v momentě, kdy půjde do tuhého? Máme basic fare u Wizzairu. Díky  .

Refund letenek Ukrajina

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

Západ tu sílu v nedávné historii prokazoval leda tak kvůli ekonomickým zájmům v muslimských zemích. Jaký signál třeba dalo to rychlé stažení Američanů z Afghánistánu? Už tehdy se mluvilo o tom, že to může mít širší význam. Začínám se obávat, jak mizerně by si západní země poradili s ruským (jak se teď děje na Ukrajině) nebo čínským kyberútokem. Přitom se tolik věcí dalo a dá předvídat.

1 Citovat

[citace="niemandos_1"]

Tak to, že svět Ukrajině nepomůže vojensky je téměř jasné od samého začátku. Ale i pomoc materiální i v podobě moderních zbraní je pomoc velká. Ukrajina má po poslední zkušenosti poměrně silnou armádu, i když samozřejmě daleko méně než Rusko. Moderní zbraně jí mohou ale významně pomoci.
Jen nevím, kde jsi přišel baco na to, že Rus zabere jen již teď okupované území. To by bylo pro Putina po tom všem hodně málo. Pokud přijde útok, tak určitě nějaký větší. Jestli tam pak Rus zůstane napořád je věc druhá. 
Putin si myslel, že je NATO i EU slabé a  v rozkladu a že mu ten jeho nátlak  s hraním na vojáčky u hranic přinese ovoce. Bohužel se sakra spletl a teď je v dost zoufalé situaci. Ten ruský generál ve výslužbě to trefil úplně přesně. Teď by bylo pro Rusko nejlepší,  kdyby Putin položil funkci. Rusko by si zachovalo tvář a jelo by se dál. Ani v Rusku téměř nikdo nechce válku. Bylo by to pro ně ekonomická katastrofa. A ještě k tomu válka s Ukrajinou.  Otazkou je, jak silná je Putinova pozice. Myslím podpora oligarchů, ne prostého lidu. Rozhodující  bude hádám tento týden. 
Toď můj osobní, zcela subjektivní názor.  

Niemandos 1 by mohol robiť politického analytika - toto napísal pred 10 dňami

4 Citovat

Jo, i když jsem s ním v mnohém jiném nesouhlasil, tak analytické myšlení má dobré. 

 

 

0