Ahoj, radi bychom se mrknuli na 3 tydny na Seychely, nekdy mezi unorem a dubnem, idealne s par dny zastavkou v Dubaji, kouknul jsem do historie a byly tady i ceny za 9-10k, aktualne se nejak nemuzu dostat pod 15 (4 do Dubaje, 11 Dubaj-Seychelly), je realna sance to sehnat levneji do mesice? Nechci zase moc cekat s letenkou kvuli ubytovani a dalsi doprave po ostrovech. Diky moc vsem za tipy a pomoc  .

Seychely - unor - duben

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj, radi bychom se mrknuli na 3 tydny na Seychely, nekdy mezi unorem a dubnem, idealne s par dny zastavkou v Dubaji, kouknul jsem do historie a byly tady i ceny za 9-10k, aktualne se nejak nemuzu dostat pod 15 (4 do Dubaje, 11 Dubaj-Seychelly), je realna sance to sehnat levneji do mesice? Nechci zase moc cekat s letenkou kvuli ubytovani a dalsi doprave po ostrovech.

Diky moc vsem za tipy a pomoc smiley

0

Mame letenky pres ethiopian airlines, nemyslim si, ze by Emiraty sly pod 10k, leda nejaky chybny stastny tarif smiley)) letime zitra na tri tydny, kdyztak pisni soukr. zpravu a dam ti pak vedet, zda bylo s leteckou spolecnosti vse ok smiley

0 Citovat

Notak smiley http://cestujlevne.com/hit-levne-letenk ... -8-759-kc/ tady je stále aktivní tarif.. Jde to včetně stopu v Abu Dhabi (+ bus do Dubaje za 150 Kč).

0
2 reakce