Hladam lacnú letenku z Viedne do Indie do hlavného mesta, koncom decembra začiatkom januára, aj späť tak na cca 7 dni / +-, ak o niečom viete, píšte, dakujem .

India - lacna letenka

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Hladam lacnú letenku z Viedne do Indie do hlavného mesta, koncom decembra začiatkom januára, aj späť tak na cca 7 dni / +-, ak o niečom viete, píšte, dakujem

0

Ahoj. Nebudem zakladat duplicitne novy post, moja otazka je rovnaka. Vie niekto odporucit, kde pozerat lacnu jednosmernu letenku do Indie v datume marec / april (brezen / duben) 2016 ? Moze byt aj s prestupom na Sri Lanke, alebo hocikde inde, pokial ta prestupova destinacia nebude mat nejaku zlozitu vizovu povinnost alebo co.

Vdaka za odpoved.
andrej.

0 Citovat

Nikto? Chceli by sme idealne do Goa, ale ked to pojde inde (Delhi, Mumbai) tak mame cas aj na presun... Celkovo chceme v Indii vyuzit plnu dlzku viz, pol roka cestovat po vlastnej ose na motorkach.

0 Citovat

tka len taky nastrel co mi trval 5 minut - Budapest - Dubaj Wizz za 80 euro (dost datumov v tvojom obdobi) a z Dubaja napr. Flydubai do Kochi, alebo Lucknow za cca 130 euro... lenze vsetko iba s prirucnou

0 Citovat

Ten stejny napad ... jen rozsireni priletovych moznosti do Indie prostrednictvim Air Arabia z Emiratu Sharjah (hned vedle Dubaje), letenka se da koupit i s autobusem z Dubaje za stejnou cenu. Leta na hodne indickych letist, priplatek za zavazadlo maly, narozdil od Wizz. Goa se lita urcite. Nehlede na soucasnou cenu ... letenka jednim smerem do indie stoji standardne 399 AED (1 USD = 3,65AED fixne). Pokud bez zavazadla ... da se dnes pekne vyuzit akce wizz, kdy se da koupi letenka z BUD do Dubaje za neco pres 18tis FT. Se zavazadlem uz je to horsi.

Letma kontrola ... aktualne treba Kochi na jihu cely marec 390 AED, 20kg zavazadlo 30 AED. To je pod 3000 tis.vc.zavazadla.

0 Citovat

Moc vdaka za podnety, tie co uz padli a aj dopredu za tie, co mozno padnu smiley. Preverim a kupujem v najblizsom case. BON VOYAGE, DIKY MOC!
smiley

0 Citovat

Ahojte, 

mam otazku. Koncom oktobra cestujem s manzelkou do indie. Pokusam sa kupit nejake letenky po indii cez konkretne let. spolocnosti, skusam aj debetnu aj kreditnu kartu, no bez uspechu. Stale platba declined.... viete mi s tym nejako poradit? Dakujem.

Peter

0
6 reakcí