Ahoj, příští rok plánuju letět do Japonska na zhruba měsíc. Jak vidím, tak jdu o měsíc s křížkem po funuse, úžasná cena letenek je pryč . Jako velmi nezkušený člověk se ptám - bude ještě vůbec možné sehnat tak levné letenky do Japonska (libovolný termín od května do července) za zhruba 8000? Díky za odpovědi. .

Léto 1015 Japonsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

3 reakce

Ahoj, příští rok plánuju letět do Japonska na zhruba měsíc. Jak vidím, tak jdu o měsíc s křížkem po funuse, úžasná cena letenek je pryč smiley smiley . Jako velmi nezkušený člověk se ptám - bude ještě vůbec možné sehnat tak levné letenky do Japonska (libovolný termín od května do července) za zhruba 8000?
Díky za odpovědi.

0

To lze těžko předvídat, já jsem v minulosti sehnal za 8100 letenku Praha - Tokio - Budapest s Alitalii, takže teoreticky to možné je smiley

Jinak bych ti doporučoval letět v dubnu nebo květnu květnu (a pozor, je důležité se vyhnout tzv. golden weeku - http://www.japan-guide.com/e/e2282.html), druhá polovina června / první polovina července je deštivé období, velmi vysoká vlhkost, je to dost nepříjemné, naopak jaro je v Japonsku skvělé.

0 Citovat

Díky. O gól den desku vim, ale dřív jak na konci května zkoušky nestihnu. Škoda.

0 Citovat

no hele ja mam teraz letenky z tej akcie ... a mal som predtym uz raz s qatarom za este nizsiu sumu ... ale inak u Japonska a zvlast ked tam ides na mesiac je rozdiel v cene normalnej letenky a tej akcieovej za 8-9k asi ta najmensia vec smiley ... ako jasne vzdy ked usetris 3-5k je to super ale holt japonsko neni jedna z tych lacnych zemi smiley

0
3 reakce