Zdravím, koupil jsem v nedávné "akci" letenky od Iberie PRG-GRU/GIG-MAD, ale pravděpodobně budu muset využít i služeb brazilských dopravců a tak bych se chtěl zeptat, jestli je lepší (levnější) koupit letenky s předstihem z ČR nebo je řešit až na místě. Jedu od 1.3. do 25.3. a pravděpodobně by se jednalo např. o jednosměrné lety BSB-SDU nebo IGU-CWB. Děkuji za odpovědi. .

Brazílie - vnitrostátní lety

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

10 reakcí

Zdravím, koupil jsem v nedávné "akci" letenky od Iberie PRG-GRU/GIG-MAD, ale pravděpodobně budu muset využít i služeb brazilských dopravců a tak bych se chtěl zeptat, jestli je lepší (levnější) koupit letenky s předstihem z ČR nebo je řešit až na místě. Jedu od 1.3. do 25.3. a pravděpodobně by se jednalo např. o jednosměrné lety BSB-SDU nebo IGU-CWB. Děkuji za odpovědi.

0

Urcite dopredu nejlepe asi gol

GOL – http://www.voegol.com.br
AZUL – http://www.voeazul.com.br
VIVACOLOMBIA – http://www.vivacolombia.co
EASYFLY – http://www.easyfly.com.co
AMASZONAS – http://www.amaszonas.com
PAL – http://www.palair.cl
SKY – http://www.skyairline.cl
STAR – http://www.starperu.com

0 Citovat

Děkuji mnohokráte za odpověd, to abych začal dělat na itineráři smiley

0 Citovat

Každopádně jestli pojedeš na ilha grande což stojí zato celý ostrov je rezervace a je to párada tak bych doporučil zástavku u Čecha Ivana má tam penzion a parádní kuchyň i ubytovaní a poradil by co navštívit.

0 Citovat

Tam se určitě chystám na konci cesty několik dní strávit, diky za tip. Měl bys nějaký jeho stránky, link na Booking.com nebo jiný kontakt? Jinak jsem zběžně koukal na Skyscanner a letenky od TAM se dají pořídit přes FlyHi.com víceméně za polovinu než na stránkách hdopravce je to normální?) (např. IGU-BSB přes Sao Paulo) smiley

0 Citovat

http://www.booking.com/hotel/br/rio-bra ... hildren=0&

Na dve nebo jednu noc paradni je to asi 20 minut od pralesu takze muzes udelat vypravu je tam indianska vesnice kde zije 400 indianu a predevsim od pristavu v Angre odkut jezdi lode na ilha grande 2O minut:)

0 Citovat

Díky, vypadá to pěkně za docela rozumný peníz smiley

0 Citovat

Jestli chces muzu ti na nej dat kontakt:)

0 Citovat

Asi bude sám radši, když se ozvu přes mail nebo podobně a nebude muset platit provizi Bookingu smiley Pošli mi to přes SZ, díky smiley

0 Citovat

Ahoj, kluci,

dočetla jsem se o tipu na ubytko u Čecha Ivana.
Date mi, prosim, primy kontakt??

Pokud ano, prosim na petra@foxo.cz

Diky moc.
Petra

0 Citovat

Ahoj,

kontakt na "Ivana" nemám, ale mohu doporučit ubytování, které jsem využil přes airbnb.com v říjnu v RIU, Barra da Tijuce a na Ilha Grande..

0
10 reakcí