Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně letenek do USA. Odlet 4.-6.6. (6.6. nejpozději, jelikož jedeme na work and travel program a 8.6. již musíme být v Myrtle Beach). Na Kayaku jsem již našel alternativy např. z Varšavy, ale ono ve finále Varšava -> NY a zpět pak s cestou do Varšavy vyjde na stejné peníze. Náš požadovaný návrat je kolem 26.9.. Myslíte, že by mohla být ještě nějaká akce??? Veškeré akce co byly, tak s pobytem maximálně na 3 měsíce, nebo mimo naše požadované období. Děkuji za odpověď a Vaší ochotu. .

Praha(+blízká EU) -> USA(NY/Atlanta/Washington/Phila a pod.)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat ohledně letenek do USA. Odlet 4.-6.6. (6.6. nejpozději, jelikož jedeme na work and travel program a 8.6. již musíme být v Myrtle Beach). Na Kayaku jsem již našel alternativy např. z Varšavy, ale ono ve finále Varšava -> NY a zpět pak s cestou do Varšavy vyjde na stejné peníze. Náš požadovaný návrat je kolem 26.9.. Myslíte, že by mohla být ještě nějaká akce??? Veškeré akce co byly, tak s pobytem maximálně na 3 měsíce, nebo mimo naše požadované období.

Děkuji za odpověď a Vaší ochotu.

0

Jo, presne vim kam jdete a co budete delat, posledne 2 leta sem som tam delal i ja, trochu vam zavidim protoze uz nejedu:(. K lrtenkam: vzdy jsem si kupoval letenky na zakalde akci tady na webu, tak 2mesicd predem( 2 roky dozadu 8.4 odjezd 4.6, rok dozadu 20.4, odjezd 11.5 dokonce!) Tj casu mate dost, dobra varianta je let do chicaga mebo toronta a odtial leti spirit airways za i 40usd ak vychytate termin. Prvy rol som letel praha-newyork new york-londyn za 10500kc +70usd bus do myrtle plus 40eur let z londyn-bratislava, tento rok varsava-chixago new york londyn za 9000 plus let chixago myrtle 110usd aj s batozinou plus lindyn bratislava 50euro. Takze zaver: cekejte a hledejte i chicago a toronto...zdar a uzite leto, je tu supr prace a bezstarostny zivot tie 3 mesice. A vydelate balik smiley

0 Citovat

tento rok:
http://cestujlevne.com/letenky-vychodni ... -7-906-kc/

minuly rok:

http://cestujlevne.com/letenky-new-york-workntravel/

0
2 reakce