Ahoj cestovatelé, koukám po nějaké cenově zajímavé letence do Bangkoku v červenci/srpnu. Mám v plánu zůstat v Bangkoku pár dní na prohlídku (uvědomuji si, že to zde bude díky počasí dost náročné), ale pak chci přeletět vnitrostátním letem do Ko Samui, kde chci zůstat zbytek dovolené (cestovat mezi místními ostrovy - je zde doporučeno být červenec-srpen nebo leden-březen, listopad je nejvíce deštivý). Našel jsem nejlevněji termín 18.7. - 3.8. z Prahy do Bangkoku za 11 362. Máte někdo nějaký jiný tip na levnější letenku nebo tato cena je myslíte už dost nízká? Ideálně odlet Praha, Vídeň. Předem díky. .

Bangkok v červenci/srpnu

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj cestovatelé,

koukám po nějaké cenově zajímavé letence do Bangkoku v červenci/srpnu. Mám v plánu zůstat v Bangkoku pár dní na prohlídku (uvědomuji si, že to zde bude díky počasí dost náročné), ale pak chci přeletět vnitrostátním letem do Ko Samui, kde chci zůstat zbytek dovolené (cestovat mezi místními ostrovy - je zde doporučeno být červenec-srpen nebo leden-březen, listopad je nejvíce deštivý). Našel jsem nejlevněji termín 18.7. - 3.8. z Prahy do Bangkoku za 11 362. Máte někdo nějaký jiný tip na levnější letenku nebo tato cena je myslíte už dost nízká? Ideálně odlet Praha, Vídeň. Předem díky.

0

Cena je to určitě parádní. Pokud se neobjeví nějaký chybový tarif, tak se níž nedostaneš. Neuvádíš více informací, ale sám musíš zvážit - leteckou společnost, délku přestupu, čas příletu, odletu - návaznost na další lety apod. smiley

0 Citovat

Pro upřesnění:

Jde o Ukraine International (názor na ně máte jaký? - já nikde nečetl nic extra špatného), mezipřistání Kiev (při cestě tam 5 hodin, zpáteční cesta hodinka a půl) - takže více či méně ideální kombinace, nikde se zbytečně netrčí. Čas příletu je do BKK v 10 ráno, zde bych byl tak 4 dny a pak šup na Ho Samui. Odlet zpět je 3.8. v 1 ráno opět z BKK a tam by mi měl poměrně hezky navazovat let ze Samue, kde bych mohl přistát na BKK 2.8. v 21 hodin. Tedy myslím, že celkem ok.

0 Citovat

Levnejsi letenka muze prijit vzdycky (viz Transaero za 6k z Pardubic), ale tahle cena je paradni, ja bych to rovnou koupil (zejmena pokud ti vyhovuji terminy).. Pred par tydny mi zrovna kamarad ukazoval fotky, jak projel Thajsko pres leto mimo sezonu a nemohl si to vynachvalit.. Kdyz bude za 9k naka akce z MUC, tak stejne ten rozdil nechas v nakladech na dopravu..

0 Citovat

Kickassone +1
Jen promysli cestu ze Samui ( Nok air, Airasia létá na letiště Don Muang ) a v tom případě bych ten přestup určitě neriskoval. V létě to může být super, jen můžeš zrovna trefit tu jednu bouřku před odletem a mít zpoždění smiley . Já se držím pravidla, že před odletem do Evropy si nechám raději den či opravdu více hodit na přepravu do odletové destinace.

Taky mě třeba vyhovuje se nejdříve dostat k moři, tam se v klidu aklimatizovat, orazit po tom letu a ten Bangkok si nechat na konec, kdy už jsi na teplo a "hallo my friendy" zvyklej smiley .

Ale to jen tak pro přemejšlení, každý jsme jiný smiley

0 Citovat

Radoparic:

Letěl bych přímo na to mezinárodní v Bangkoku, létá tam Bangkok Airways, tak proto jsem tam nechal jen cca 4-5 hodinek. Už bych právě nepřejížděl z jednoho letiště na jiné. Ještě případně promyslím tu kombinaci s Bangkokem na konci. Byli jste už v Bangkoku? Kolik dní si na něj nechat?

0 Citovat

My tam strávili cca 2,5 dne .. což je asi dostačující .. za jeden den stihneš královský palác, Wat Pho, Wat Arun, čínskou čtvrť apod.
Druhý den jsme dali v "nové" části + nákupy .. možnost je vyrazit na nějaké výlety - plovoucí trhy, park Erewan, Kanchanaburi apod.

Po večerech Khao sun road a podobný uličky .. jestli jedeš sám, nebo máš přítelkyni s "chci vidět všechno" povahou, tak i tu ping pong show stihneš smiley

Více kdyžtak poradím přes SZ ..

0 Citovat

Souhlasím ... myšleno, že mimo ty 3 dny v bangkoku se dá vyrazit i do relativně blízkých oblastí.
No my se tam stratili taky asi na 4 hodiny, ale nakonec nás to někde vyplivlo a pak už jsme dojeli smiley

0
7 reakcí