Sháním co nejlevnější letenku na Bali ideálně z Prahy (pokud by byla hodně dobrá cena tak i Mnichov) někdy v termínu duben - červen. Spíše dříve, kdy je ještě v Čechách hnusně  .

Bali - duben - červen

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

9 reakcí

Sháním co nejlevnější letenku na Bali ideálně z Prahy (pokud by byla hodně dobrá cena tak i Mnichov) někdy v termínu duben - červen. Spíše dříve, kdy je ještě v Čechách hnusně smiley Zůstat chci minimálně 14 dnů.

Zatím jsem našel nejlevnější s Korean Airlines za 18800,- osoba. Myslím si ale, že se dá sehnat i levněji.

Díky předem

0

Na ty měsíce se dostaneš třeba s Air France z Prahy pod 16k do Jakarty, odtud leť do Denpasaru s některou z nízkonákladovek (Air Asia atd.). Myslím ale, že by se dala najít i levnější kombinace - hledej PRG -> CGK, KUL, SIN a odtud patřičnou nízkonákladovkou, už se to zde probíralo.

0 Citovat


Určitě se dá najít i něco levnějšího, ale jak říká Bear, jen pokud ti nevadí cestu rozdělit na víc letenek

0 Citovat

Tak se mi podařilo najít relativně pěknou letenku přes Singapore (cena za 2 osoby):

http://clip2net.com/s/3b7OK4E

16950 na osobu s Air France, řekl bych i s velice pěknými časy na přestup. Asi do ní půjdu, myslíte, že se ještě vyplatí počkat?

0 Citovat

To je určitě hezká cena. Můžu se zeptat, jak jsi Letušku přiměl, aby ti nabídla takhle nízkou cenu? Mně na stejný dotaz vyhazuje o několik tisíc dražší letenky.

0 Citovat

Také by mě zajímalo, jak se dá docílit takové ceny. Já mám stejný routing na Letušce za 18.653,- Kč/pax. Vypadá to na neaktualitu ceny.

0 Citovat

Ten termín a ta cena už tam opravdu není. 3.6 už tam nikde nevybíhá, takže orpavdu chyba nebo vyprodáno, bohužel i já jsem zaváhal a nekoupil hned jak mi to nabídlo.... smiley

0 Citovat

Zajimava cena je Budapest - Kuala lumpur za 13000 s Air France. Nabizim kredit se slevou cca 2400. (vice na viewtopic.php?f=44&t=2075 ) Kdyz se sleva rozdeli mezi 2 osoby tak je cena 11800. Odtud zpatecka s Airasia za 2000. S tou slevou je zajimava cena i Jakarta nebo KL z Prahy s Airfrance.

0 Citovat

Tak jsem našel ještě jednu možnost, sice ne tak komfortní, ale pořád docela dobrá cena

12.5. s Turkish Airlines do Jakarty přes Istanbul, zpět 28.5 za 28 754
z Jakarty do Denpasar za 185 EUR s AirAsia

Celkem tedy cca 33900,- pro 2 osoby

0 Citovat

Kdyby někdo chtěl na StudentAgency mají letenku v termínu 17.4 - 6.5 za 15 941,-

http://clip2net.com/s/3bKnKVh

My bohužel koupily ten samý termín minulý týden o 1500 dráž smiley

0
9 reakcí