Ahojte, hladam letenky Praha > Istanbul okolo 25.4. (alebo iny den od piatku do nedele v kvetnu) a navrat o 3 tyzdne (tzn. 17.5. alebo tri tyzdne po termine odletu). Najlacnejsie co som nasla bolo 6000 Kc za spiatocnu letenku. Odlet/prilet nutne nemusi byt Praha, ale nerada by som stravila 9 hodin prestupom  .

Praha > Istanbul a naspat

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

14 reakcí

Ahojte,

hladam letenky Praha > Istanbul okolo 25.4. (alebo iny den od piatku do nedele v kvetnu) a navrat o 3 tyzdne (tzn. 17.5. alebo tri tyzdne po termine odletu).

Najlacnejsie co som nasla bolo 6000 Kc za spiatocnu letenku.

Odlet/prilet nutne nemusi byt Praha, ale nerada by som stravila 9 hodin prestupom smiley

Vopred diky moc za pomoc,
Evus

0

Hellou ... lacnejsie je v podstate len toto oproti Pegasusu ale neviem ci ti to za tych cirka 1500 korun rozdielu stoji

0 Citovat

Další možností je alternativa z Vídně a to jsou všechny lety přímé, takže cestování zabere příjemné 2 až 3 hodiny namísto půl dne:

zde s velmi oblíbenými Turkish airlines s návratem po 20 dnech ve čtvrtek 14.5. za 3.397 Kč:

http://www.skyscanner.cz/doprava/lety/v ... bled=false



nebo s Pegasus s návratem po 24 dnech v pondělí 18.5. za 3.657 Kč:

http://www.flyhi.cz/VIE/IST/2015-04-24/ ... 429b6fa051

0 Citovat

TK lety za 2.3k z VIE jsou super (diky za tip smiley), ale bohuzel to leti na SAW.. smiley Premyslim ze si koupim pa - ne jako vikendovku na duben smiley

0 Citovat

V říjnu jsem letěl do Istanbulu na týden přes Kyjev a můžu to jedině doporučit. Aerolinky byly ok (i když jsem nadával na malý sedačky, kde jsem si neměl jak opřít hlavu, ale to mám díky své výšce prostě po Evropě smůlu). Cestou nazpátek jsme měli naschvál 22 hodinový přestup v Kyjevě a díky tomu jsme měli celý den na prozkoumání hlavní města. Přílet byl dopoledne, takže to byl opravdu celý den.

Díky tomu jsme měli za jednu cenu dvě super města a hlavně v Kyjevě je hodně levno, takže se tam člověk cítí jako král.

Na momondu jsme koukal, že cena je kolem 3,1K, což je myslím pecka.

0 Citovat

A co s Air Serbia za 133, 45 EUR s krátkými přestupy v Bělehradě?

0 Citovat

Dakujem moc za tipy! Ten prestup cez Kiev by bol super, akurat ze v tych terminoch je to dost nestastna doba 8 hodin... Tzn. na trcanie na letisku prilis vela, na vylet do Kieva prilis malo smiley

0 Citovat

Doorucite mi, na jak dlouho se podivat do Istanbulu? Cca na kolik dni, co tam videt. Nikdy jsem tam nebyla. Jestli vzit na 4 dni nebo vic, 5-6. A pripadne v zime řekněme unor - brezen, pisou kolem 10 stupnu, coz je docela chladno, ale zase jestli tam je spis slunecno.., tak to je skoro jaro. Na lehkou bundu… 

0 Citovat

Istanbul má hodně co nabídnout, pro mne je to vždy gastronomický zážitek, já se vracím letos na podzim už potřetí, vždy cca na pět dnů. Cesta z nového letiště je bohužel aktuálně stále časově náročná, takže i při brzkém příletu a pozdním odletu z těchto dvou dnů moc nezůstane. Pokud máte mobil s eSIM, tak rozhodně na data doporučuji aplikaci Airalo, ušetří to hodně času i peněz, které by jinak zabralo pořízení turecké sim. 

0 Citovat

Chtela bych vzit deti s sebou. Takze cisteho casu tak 4 dni minimalne. Aco to pocasi? Jak to tam v zime vypada? 

0 Citovat

Bola som v apríli 2019, jarná bunda mi miestami bola malo,hoci bolo slnečno. 

Na hlavne pamiatky,bazary, plavbu po Bospore,podla mňa 4dni/noci stačia. Samozrejme,každý má iné tempo.

0 Citovat

4 dny se tam určitě nudit nebudete. V zimě je tam fakt zima, já tam zažil i sníh. 

0 Citovat

Byli jsme v IST týden (31.3. - 7.4.2015), počasí občas na bundu, místy i na tričko, také nám pršelo. Zážitek je jízda malou lodí na asijskou stranu (jede tam i metro), tam jsme navštívili trh, botanickou zahradu a hezké parky u nábřeží. Ve městě jsme stihli římskou cisternu, hipodrom, Modrou mešitu a sultánův palác, procházku ve čtvrti Galata, muzeum ve staré elektrárně, blízký hřbitov, městské hradby a Velký bazar. Na jeden den jsme jeli na Princovy ostrovy a na půl dne do druhé botanické zahrady na severu istanbulu (bus).

 

0 Citovat

A doporuci mi nekdo hotel? Kde v jake csti se ubytovat, nejlepe se snidani. Neco slusneho, muze to byt i stylove, netrvam na retezci. S dobrou dostupnosti/ blizko MHD na SAW.

0 Citovat

The Y Istanbul Suites, blízko Taksimu, blízko Havabusu.

0
14 reakcí