Ahoj Dave, Lukáši a čtenáři. Byl bych rád, kdybyste si našli chvilku na doporučení letenky, protože se tím přímo zabýváte. Jednalo by se o let do Jižní Afriky. Pobyt kolem 6 týdnů, přibližně: tam 6. - 14. 6., zpět 20. - 28. 7. Dal bych přednost letu z Česka, ale dalo by se taky třeba vlakem do Varšavy, autobusem do Budapešti nebo i jinam v Evropě. Jde hlavně o co nejnižší celkovou cenu dopravy. Cestoval by student (do 26 let). Hledal jsem už na některých "hledačích letenek" online, nejnižší ceny jsem našel z Prahy (přes 12 000 Kč). Doporučili byste kupovat už v březnu, nebo ještě počkat? Předem díky! .

Jižní Afrika - (červen/červenec 2015)

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj Dave, Lukáši a čtenáři.

Byl bych rád, kdybyste si našli chvilku na doporučení letenky, protože se tím přímo zabýváte.

Jednalo by se o let do Jižní Afriky. Pobyt kolem 6 týdnů, přibližně: tam 6. - 14. 6., zpět 20. - 28. 7. Dal bych přednost letu z Česka, ale dalo by se taky třeba vlakem do Varšavy, autobusem do Budapešti nebo i jinam v Evropě. Jde hlavně o co nejnižší celkovou cenu dopravy. Cestoval by student (do 26 let). Hledal jsem už na některých "hledačích letenek" online, nejnižší ceny jsem našel z Prahy (přes 12 000 Kč). Doporučili byste kupovat už v březnu, nebo ještě počkat?

Předem díky!

0

Ahoj,

přidávám se k tématu letenky do JAR, pro mě zejména do Kapského města, nejlépe z Prahy a na přelom duben/květen, nejlevnější letenku jsem zatím našla od 16 000:(

Děkuji

0 Citovat

priklad: Praha - CapeTown, 513euro, https://www.kayak.de/flights/PRG-CPT/20 ... 2015-05-13

0
2 reakce