Ahoj, neměli byste někdo tip na nejlevnější zpátečně Praha Dublin (nebo klidně Brno, dojela bych když by to bylo výhodné), březen-konec května? tak tři dny. Hledám pod 3tis, ale pod 2500 to podle mě nepůjde  .

Hledám nejlevnější Praha-Dublin

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

1 reakce

Ahoj, neměli byste někdo tip na nejlevnější zpátečně Praha Dublin (nebo klidně Brno, dojela bych když by to bylo výhodné), březen-konec května? tak tři dny. Hledám pod 3tis, ale pod 2500 to podle mě nepůjde smiley

0

Ahoj. Pokud chceš jet opravdu přímo do Dublinu a okolí, pak ten Ryanair z PRG vyjde asi jako jediná možnost... Jestli nejsi ze západních Čech, tak cesta do Memmingenu chvíli trvá + cesta ze Shannonu do Dublinu taky není zrovna na chvilku smiley je to sice pěkný sightseeing po "tom pravém Irsku", ale co se pohodlí týče, nic extra, je to na dost hodin cesty. Trasu Galway-Dublin jsem jel busem hodněkrát, je to na nějaké 4 hoďky a ze Shannonu to je podobné, plus přičti si za jízdenku kolem 20€. Tohle letiště bych doporučil pokud bys chtěla vidět to zajímavější Irsko - tedy západní pobřeží. Kdyby ti z jakéhokoli důvodu nevyhovoval Ryanair (termínově, časově...), ještě můžeš zvolit cestu s Jet2 do Belfastu (který je sám o sobě hodně zajímavý na návštěvu) a odtamtud každou hodinu nonstop jezdí bus (2h) na centrální nádraží v Dublinu za cca 20€... Ale píšeš na 3 dny, tak to asi moc nestihneš (škoda, Irsko je úžasná země a Dublin je spíše jeho nudnější část podle mě, mám ten ostrov celkem procestovaný).

0
1 reakce