Dobrý den, hledám letenky do Norska nejlépe do Bergenu někdy v půli až konec srpna. Délka pobytu přibližně týden. Odlet Brno, Praha, Vídeň, Bratislava. Našel jsem cenu okolo 3000 ,- tak jestli se dá sehnat i něco levnějšího. Děkuji za pomoc Procházka Jakub .

Norsko

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Dobrý den,
hledám letenky do Norska nejlépe do Bergenu někdy v půli až konec srpna. Délka pobytu přibližně týden. Odlet Brno, Praha, Vídeň, Bratislava. Našel jsem cenu okolo 3000 ,- tak jestli se dá sehnat i něco levnějšího.
Děkuji za pomoc
Procházka Jakub

0

A z Katovic letět nemůžeš? Wizz Air lítá z Katovic do Bergenu za pakatel. Termín 18.-25.8. je za cca 900 Kč pokud máš členství ve Wizz Discount Clubu, nebo za 1900 Kč bez členství. Ceny jsou jen s malým batohem, za větší zavazadlo se připlácí. Začátkem března jsem byl v Bergenu na téhle trase za pětistovku.

0 Citovat

Levnější jsou letenky jedině z Katovic v Polsku s Wizzairemi, jak píše Proky, ale pokud jsi z Prahy, jednoznačně bych bral nabídku za 3k, náklady na dopravu do Katovic nejsou nezanedbatelné.

0 Citovat

Díky moc smiley jsme od Brna,tak z těch Katovic to vychází nejlíp,tak ještě jednou moc děkuji smiley

0 Citovat

Rádo se stalo. smiley A pokud máte možnost jet do Katovic autem, tak přímo před terminálem se dá parkovat s 90% slevou, pokud máš českou/slovenskou SPZ. Stačí na informacích v terminálu požádat zdarma o slevovou kartičku a přeložit ji při placení. Za týden jsem třeba platil za parkovné nějakých 12 zlotých. smiley

0
4 reakce