Ahoj, rád bych si nechal poradit s letenkou Praha (eventuelně Brno) - Amsterdam. Respektive by to byly letenky dvě. Termín 3/7 - 7(8,9)/7. Návrat tedy může být už 7. ale klidně až 9. Jde o to, že bych chtěl zajet na návštěvu za kamarádem, ale v autobuse 16 a víc hodin trávit nechci a kupovat letenku na hodinový let za 5 a více tisíc se mi taky moc nelíbí. Vím, že to je už na poslední chvíli, ale bylo by něco výhodného? Moc díky za pomoc. Jakub .

PRA/BRN - Amsterdam

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,

rád bych si nechal poradit s letenkou Praha (eventuelně Brno) - Amsterdam. Respektive by to byly letenky dvě. Termín 3/7 - 7(8,9)/7. Návrat tedy může být už 7. ale klidně až 9.

Jde o to, že bych chtěl zajet na návštěvu za kamarádem, ale v autobuse 16 a víc hodin trávit nechci a kupovat letenku na hodinový let za 5 a více tisíc se mi taky moc nelíbí.

Vím, že to je už na poslední chvíli, ale bylo by něco výhodného?

Moc díky za pomoc.

Jakub

0

Obávám se, že pod 4,5 - 5 tis. Kč neseženeš smiley , alespoň na azair.cz jsem nic lepšího nenašla. Možná ti poradí zkušenější vyhledávači.

0 Citovat

Já bych to nakombinoval:
- letěl 3.7. za 1499 s Wizzem Brno-Eindhoven
a
- vrátil se z Amsterdamu 8.7. večer s Eurolines za 1300 Kč* (beztak nejlevnější letenka resp. kombinace letenek Amsterdam- ČR znamená 9-14 hodin na cestě, tak si letenkou časově nijak nepomůžeš)

Vzhledem k tomu, jak pozdě jsi si vzpomněl a že jde o začátek prázdnin, tak nelze čekat žádné zajímavé ceny.

* cena s kódem na slevu O2 Extra. V případě zájmu kód zašlu.

0 Citovat

Ok díky za odpovědi.

Petře, autobusem jet určitě nechci, na podzim jsem tam letěl. Přímé lety Praha-Amsterdam s KLM, bohužel cca za 6 tisíc, ale na cestě jsem strávil 2 hodiny každým směrem včetně odbavení (přijel jsem na letiště cca 40 minut před odletem). A 18 a více hodin v busu mi za to nestojí.

I tak díky za info - bohužel jsem zvolil ne zrovna dobrý termín.

Jakub

0 Citovat

Jakube, na státní svátky se kupují letenky půlrok min.dopředu smiley , našla jsem vč. tax a kufru 15 kg/osoba i fee za 5 700 Kč/OK, 3.7. v 7.00 z Prahy, 7.7., v 19.45h zpět.

0
4 reakce