Ahoj hledám levné letenky pro destinaci Taiwan (Taipei) a/nebo Jížní Korea (Seoul). Má to být dovolená pro dvě osoby a může to být klidně kombinace dvou destinací či aspon jedné (prioritně Taiwan) zhruba na dva tydny někdy v září (to by mělo být okay počasí). Klasicky jdou najít letenky kolem 16k do Taiwanu, dá se nějakou kombinaci dostat i pod? Díky moc za jakoukoliv pomoc! Kind regards .

Taiwan, Jížní Korea

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

2 reakce

Ahoj

hledám levné letenky pro destinaci Taiwan (Taipei) a/nebo Jížní Korea (Seoul). Má to být dovolená pro dvě osoby a může to být klidně kombinace dvou destinací či aspon jedné (prioritně Taiwan) zhruba na dva tydny někdy v září (to by mělo být okay počasí). Klasicky jdou najít letenky kolem 16k do Taiwanu, dá se nějakou kombinaci dostat i pod?

Díky moc za jakoukoliv pomoc!

Kind regards

0

16.-29.9. Taipei s KLM z Prahy za cca. 13,600 Kč

0 Citovat

Ahoj Petr76,

díky moc za tip! Nakonec jsem se rozhodli jinak a chceme navštívit obě destinace. Nezáleží či bude Seoulu nebo Taipei první, jde nám pouze o nejnižší cenu. Počítáme na celou cestu zhruba 18 dní +/-, cestovní období nejlépe začátkem října. Zatím co se mi podařilo najít přes ITA Matrix, kayak a skyscanner bylo nejlevnější za 19k a to odlet z Budapeště.

Moc bych ocenil radu jak lepe hledat nebo tip na levnější kombinaci.

Předem díky za pomoc!

S pozdravem

Tom

0
2 reakce