Ahoj, chtěli bychom s kamarádkou letět příští léto na Island a rády bysme sehnali letenky co nejdříve. Prosím o radu, na jakou cenu je reálné že letenky v akci na Island v létě klesnou? Abysme věděli co už vzít a nebo zda ještě čekat. Díyk moc za zkušenosti! .

cena letenek na Island

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

7 reakcí

Ahoj, chtěli bychom s kamarádkou letět příští léto na Island a rády bysme sehnali letenky co nejdříve. Prosím o radu, na jakou cenu je reálné že letenky v akci na Island v létě klesnou? Abysme věděli co už vzít a nebo zda ještě čekat. Díyk moc za zkušenosti!

0

My sme leteli 06/2014 takto:
Bratislava – Londýn
Londýn – Reykjavík
Reykjavík – Londýn
Londýn – Brno
bol to Ryanair a Easyjet. Letenky Londýn – Reykjavík sme kupovali asi 9 mesiacov dopredu ked nahodil Easyjet ceny a Ryanair sme dokupovali asi 3 mesiace pred odletom ked bol najlacnejsi. Celkova cena z batozinou bola 185 eur osoba. Ale urcite tu vela ludi letelo aj lacnejsie smiley

0 Citovat

Ahoj,
05/2015 s Lufthansou Praha/Frankfurt/Reykjavik za 4800Kč na hlavu. Kupováno v polovině listopadu.

0 Citovat

Ahoj,

před dvěma dny jsem se odtamtud vrátil. Cesta Kodaň - Keflavík - Kodaň z WOW Air za cca 1100 DKK (asi 3,800 CZK). Je teda ale fakt, že žiju v Dánsku, takže jsem nemusel řešit cestu sem. Lítá to myslím ale i přímo z Berlína do Keflavíku, akorát teda netušim cenu. Nicméně je to klasická nízkonákladovka, zaplatíš za úplně všechno. Zase na druhou stranu mají nádherný letušky, což tobě ale asi moc nepomůže smiley

0 Citovat

Trochu se tu na to téma diskutovalo pod článkem, když byla akce o prázdninách.

Za sebe poradím jen to, čím se neřídit - zkušenostmi z let 2012 a dříve, kdy ještě létal do Prahy Iceland Express. To jsme platili okolo 5000 Kč za přímý let. Třeba bude k něčemu i report, co jsme na Islandu viděli, včetně pár videí.

0 Citovat

My jsme letěli s Lufthansou v sezoně, tzn. 08/2015 a letenky jsme koupili za 4.700,- Kč v listopadu 2014. Když bys viděla podobnou nabídku, tak se asi nevyplatí váhat a hned koupit.

0 Citovat

Já byla na Islandu na konci srpna 2015 a letenky jsem kupovala na podzim 2014 za cenu necelých 5 000 Kč, takže pokud na levné letenky narazíš, tak je kupuj co nejdřív. Vím, že tahle akce na letenky byla vyprodaná během dvou dnů, ségra si je už koupit nestihla. Letěli jsme s Lufthansou přes Frankfurt. Kdyby tě zajímaly nějaké info o Islandu před Tvojí cestou, tak se mrkni na moje stránky, kde najdeš info o vybavení http://fijalka.cz/island-vybaveni/, rady na cestu http://fijalka.cz/island-tipy-rady-na-cestu/ a cestopis http://fijalka.cz/cestovani-zeme/island-cestopis/.

0 Citovat

Ahoj všem, sháníme s přítelkyní letenky na Island na červenec 2016. Byli jsme loni v srpnu za cca 5.000 Kč s Lufthansou. Nemáte někdo taky v hledáčku let na Island nebo tip na letenky? Díky za pomoc.

0
7 reakcí