Ahoj, potřebuju kvůli vízu jednosměrnou letenku z Jakarty kamkoli do zahraničí, pryč z Indonésie. Zatím jsem našel za cca 730Kč s Tiger Airways do Singaporu. Víte prosím někdo o něčem levnějším, když ji stejně neproletím (nějaká akce, promo apod.) Ideálně, pokud bude v termínu květen - červenec 2016. Díky .

Nejlevnější jedmosměrná kamkoli z Jakarty

Založil ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Ahoj,
potřebuju kvůli vízu jednosměrnou letenku z Jakarty kamkoli do zahraničí, pryč z Indonésie. Zatím jsem našel za cca 730Kč s Tiger Airways do Singaporu. Víte prosím někdo o něčem levnějším, když ji stejně neproletím (nějaká akce, promo apod.)
Ideálně, pokud bude v termínu květen - červenec 2016.
Díky

0

650 Kč s Airasia do Singapuru

0 Citovat

tak kup biznis letenku, alebo economy flexible a potom ju zrus s full refund smiley
Este ma napadlo, ze davnejsie som kupoval letenku cez Student Agency, rezervacia prisla, ale nezaplatil som ju a par dni teda bola v systeme. To som pouzil pre ambasadu na dokazanie "roundtrip", aj ked realne som mal len jednosmerku

0 Citovat

Skús vyhľadávač skypicker, napr. Perth za 119€ a iné austrálske mestá za 200, Male za 113€, Colombo za 110€ len treba hľadať smiley

0 Citovat

@Tonic, @Nismooo: díky za tipy. U flexible mám strach, že bych ji správně refundoval a nebo že by letenku chtěli vidět i při vstupu do země. Vezmu nakonec ten Singapur, budu ji používat i na případny prodloužení pobytu a třeba se tam na víkend poletím podívat.

0
4 reakce