Dobry den, rada bych poprosila o nazor/radu. V prosinci 2014 jsme diky Vam koupili letenky na Kretu za cca 2500kc na osobu na letni termin s Aegean Airlines, porad ted hlidam, jestli se neco podobného neobjevi, ale nejlevnejsi zatim vidim za cca 4500kc, myslite ze je mame vzit uz ted nebo jeste chvili pockat? Vyskytuji se u teto spolecnosti nejake akcni ceny? Dekuji za odpoved a moc Vam fandime, uz jezdime jen s Vami:-)!! Michaela .

Recko (Heraklion) v lete

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

6 reakcí

Dobry den, rada bych poprosila o nazor/radu. V prosinci 2014 jsme diky Vam koupili letenky na Kretu za cca 2500kc na osobu na letni termin s Aegean Airlines, porad ted hlidam, jestli se neco podobného neobjevi, ale nejlevnejsi zatim vidim za cca 4500kc, myslite ze je mame vzit uz ted nebo jeste chvili pockat? Vyskytuji se u teto spolecnosti nejake akcni ceny?
Dekuji za odpoved a moc Vam fandime, uz jezdime jen s Vami:-)!!
Michaela

0

no akcia bola prednedavnom, mne sa podarilo za cca 40-50 euro na predlzeny vikend, ale teda az na oktober.. Mozno este skusit pockat na Ryanair z Wroclavi do Chanie..ale kedze letna sezona je vzdy najvyssia, tak asi sa toho vela neda vymysliet.

0 Citovat

Asi jsem mela jeste napsat, ze pojedeme s detmi, pripada v uvahu nejspis jen Praha, mozna Mnichov(odtamtud jsme s nimi uz take leteli, ale tehdy to z Prahy bylo fakt drahe) nebo Drazdany???

0 Citovat

A3 zatim meli akci pouze na kveten - cerven co vim (nicmene jenom nejake jednotky terminu), podle mailu koukam ze posledni proma byla pouze na zimu, takze si myslim ze kdyz jeste pockas tak nic nezkazis, urcite se neco obevi - my poletime ten prvni vikend v cervenci a pockam na akci minimalne do konce brezna, pak asi koupim za tech 4500, kdyz se nic neobevi..

0 Citovat

Ahoj, 2500Kč je v pohodě cena. Určitě bych koupil. Z Prahy to levněji asi nepůjde. Nejsem si jistý, ale z Drážďan to do Heraklionu nelítá. Příznivé ceny se dají najít při odletu z Wroclawi.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

A nie je lepsie ist na nejaky last minute v septembri s cestovkou? Tiez rozmyslam nad Kretou, ale jak pocitam, tak pocitam letenka+ubytko stoji tolko co nejaka polpenzia v lastminute s cestovkou. Grecko je ta jedna z destinacii kde sa asi velmi neoplati ist individualne, ci ?

0 Citovat

S detmi si s terminy moc vyskakovat nemuzeme, takze idealne prázdniny. Jezdime bez cestovky uz mnoho let, vyhovuje nam, ze mame naprostou svobodu ve vyberu ubytovani...u cestovky kdyz chcete slusne ubytovani na plazi s bazenem a v apartmanu, tak maji nehorazne ceny. Mame uz vyzkouseny apartman, který všechny tyto podmínky splnuje a vyjde cca na 14tis na tyden:-) v vzdy je to jen o cene letenky, jak vyhodna se podari koupit...

0
6 reakcí