Zdravim. Hledám pro známého letenku na Langkawi. za co nejrozumnější cenu, pořadí nekdo? Odlet cca 20.7 návrat cca 3.8.2016 Odlet ideálně z CR, ale není to podminka. Odesláno z mého HM NOTE 1LTE pomocí Tapatalk .

Letenka Langkawi

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

Langkawi to Lipe - All Year - 1200 THB

0 Citovat

@David - jezdí celoročně, ale bohužel ne napřímo v low season. Možná jsi to tak myslel.


This package is available during the Low-Season when direct boats are not available. To go to Lipe in one day you must depart Kuah Jetty by ferry at 10:30am Malaysian time. Ferry boats to Tammalang Pier in Satun Thailand take about 1 hour. You will check-in to immigration and arrive in Satun at 10:30 Thai Time. Vans depart when you arrive and will take you to Pak Bara, about 1 hour, in time for the 13:30 or 14:30 speedboat to Lipe arriving around 15:00 or 16:00 Thai Time.

0 Citovat

@Daniel: Taky jsem kašlal na evropské plážové destinace, kam jsem mohl každé léto s kamarády v termínu, který mi stejně nepasoval. Radši jsem si užíval oblíbený fesťák s pivem a slivovicí v ruce. :-) Ale holkám přítelkyně, které byly za život jen jedinkrát v Chorvatsku a na výletě ve Vídni, udělá o prázdninách i týdenní Mallorka velkou radost. Všiml jsem si tady, že hodně cestovatelů, kteří proletěli celý svět, opovrhují Evropou. Třeba zrovna tu zmíněnou Mallorku odmítají i ti, kteří tam nikdy nebyli. A přitom je to moc hezký ostrov. Ale profláklý. To mi připomíná bráchu, který přestal poslouchat kapely, které začali hromadně pouštět v rádiích. :-)

Na Langkawi se taky chci podívat, něco jsem už o tom nastudoval a proto taky vlezl i do této diskuze. Ničím důležitým jsem sem ale nepřispěl, jen trochu bránil Evropu a tak potom napíšu aspoň report. ;-)

0 Citovat

osobne si myslim, ze vsetky Laudamotion kupacske destinacie su super...ale off season :) ak nemas skolopovinne deti, alebo celozavodnu dovolenku, nie je najmensi dovod tam ist cez letne prazdniny.

doteraz je u mna najlepsia kupacka na Krete zaciatkom oktobra.

0 Citovat

@Tony 68. Ty budeš někde od nás z Moravy, co? Soudím dle slivovice, nikoliv spisovné češtiny. Já ničim neopovrhuji, to je nedorozumění. Jen si prostě říkám že na Mallorce mi naprosto nic neuteče a můžu tam jezdit v pozdějším věku. Kdežto spousta destinací, nejenom, v JV Asii se překotně mění z ráje na masové turistické destinace. To co se stalo před mnoha lety s Pattaya, posléze Samui, Phi Phi, Langkawi atd, co jsem před pár měsíci viděl v Sihanoukville.... ne že by bylo k pláči, ale radost mi to nedělá. Před asi deseti lety jsem jel poznávačku Vietnamem, soudruzi se rozhodli že z jakéhosi místa udělají vietnamskou Pattayu, teprve se tam tehdy začaly stavět hotely, jinak lidé tam žádní nebyli a dnes je to fakt vietnamská Pattaya. Loni nebo kdy jsem měl obrovskou radost z ostrova 20 minut od Phuketu, kde o masovém turismu neslyšeli, ostrov muslimský, když ses ptal na pivo, tak všichni vzorně sklonili hlavu, jen hoši z české potápěčské základny neomylně navedli k místnímu pašerákovi piva, který nám dal bedny do černých neprůhledných pytlů a my si je vezli na skůtru zpět do resortu. Na Mallorce si myslím bude vše stejné i za 20 let, kdežto JV Asie bude skoupena a okupována Čiňany. A kam pak do "levné" plážové destinace? Brazílie byla OK, Kuba zklamala, čínské pláže kurevsky zklamaly. Dál moc nevím

0 Citovat

Ja bych jako levnou plazovou destinaci doporucil treba Andamany na zaklade sve zkusenosti pred 3 tydny. Neni to tam vse tak snadne jako v Thajsku, ale aspon se clovek vsude dobre domluvi anglicky. Je tam i dost zbyleho puvodniho pralesa, treba i primo u asi nejhezci 4 km dlouhe plaze nejturistictejsiho ostrova Havelock. Na teto plazi bylo nekdy i par stovek Indu (v kvetnu a cervnu maji prazdniny) mezi vlajkami, ale na poslednim km na zapade i vychode jsem byl sam a pripadal si jak v raji. Prvnich 5 dni, kdy jsem jel na sever (tam bus 12-13 h., zpet nocni trajekt), jsem nevidel jedineho belocha (za dalsi 4 dny celkem asi 25) a v rodinnem resortu jsem byl sam ( i na Havelocku u plaze Radhanagar byli asi jen 4 Indove v mem ubytovani). Na severu je mj. krasny pisecny pas mezi ostrovy nebo moznost pekneho a snadneho treku pralesem (nejdrive podel more) na nejvyssi horu 729 m. Zdravim z Lamayuru.

0 Citovat

Jinak pro tazatele je dobré uvést, že na Langkawi nejsou zase tak krásné pláže v porovnání s jinými v JV Asii. Doporučuji půjčit skútr a projet jich několik a nezůstávat jen na jednom místě.

My jsme byli na Langkawi loni asi na 5 dní a tady jsme sepsali takové ty klasické turistické lakadla: https://etabroad.com/cs/co-delat...5-aktivit/

0 Citovat

Já bych řekl, že na Langkawi jsou pláže nádherné, jen to moře není takové... to platí ale v přímém srovnání, jinak je plně ok.

0