ahoj, hledám letenku pro jednoho z Prahy do Hanoie odlet možný kdykoliv od 1.6. do 15.7. návrat konec srpna nebo začátek září. jde mi hlavně o co nejlevnější letenky a abych ve vietnamu strávil alespoň měsíc. .

Praha - Hanoj a zpět

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

ahoj,

hledám letenku pro jednoho z Prahy do Hanoie
odlet možný kdykoliv od 1.6. do 15.7.
návrat konec srpna nebo začátek září.
jde mi hlavně o co nejlevnější letenky a abych ve vietnamu strávil alespoň měsíc.

0

ahoj,

můžu vědět, proč nám sem píšeš jakou hledáš letenku?

0 Citovat

páni, vy dva jste se hledali...

už jsem zkoušel různé vyhledávače a tak, ale pořád se mi nedaří najít něco levnějšího než je 15 tisíc.
navíc jsou všechny vyhledávače příšerně nepřehledný a postrádají úplně základní funkce, které bych očekával. proč například musím zadat přesné datum odletu a příletu? to si nemůžu nastavit nějaký interval? nebo vám většina vyhledávačů nenabídne kalendář s cenami na jednotlivé dny a vy byste si to tam nakombinovali jak cestu tam a zpátky? příjde mi, že většina aerolinek ani nechce, aby byli zákazníci schopni najít si ten nejvýhodnější let a snaží se nám tímhle způsobem házet co nejvíc klacků pod nohy.

0 Citovat

Nevím na kterých stránkách hledáš, ale některé umi ukázat nejlevnější lety v měsíci a u většiny si můžeš vybrat +-3 dny.


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

zacni napr. google flights, tam mas pekne kalendar a aj viac odletovych/priletovych miest. Hlavne ked hladas odlety iba z Prahy a prilet iba do Hanoja, tak minimalne 15k je realnych. To ze niekedy sa objavi Vietnam za 400 euro neznamena, ze to bude stale

0
4 reakce